ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jak usunąć game information , żeby się co room nie otwierało i jak zrobić na pasku nazwe gry zamiast np. score ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Był ostatnio taki temat ! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=16099 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 i nic w nim nie było <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Właśnie było, ty mały ignorancie. Co do drugiego, jest taki klocek w score. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Taaak ? No to ciekawe bo tam wszystko napisane czarno na białym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 a zajrzałeś w ogóle do tamtego linku ? a co do drugiego to musi być gdzieś tam kod który odpowiada za naliczanie punktów usuń go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja w nim widzę jak usunąć wyświetlanie game information o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 sorka już mam i dzięki ! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 to moze w jakis skrypcie masz show_info(); ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jejku...Nazwa Romu:W Room w setting jest camption in the room.I tam wpis nazwe roomu.Co do inforamcji to: poszukaj w kodzie komedy: show_info i usuń albojest wstawiony klocek...I nie radze kopiowania czyiś projektów...nic sie nie nauczysz... wiem po sobie... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 tak hunter , dzięki ! i takie pytanie , skrypt idź do danego roomu ? jak to napisać ? room_goto_ ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 room_goto_next(); lub room_goto(room) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 coś nie wchodzi :unsure: mam tak menu_set_actions('room_goto_next()',' tu mam ten jeden room ()','game_end()') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 A z jakiego przykladu korzystasz? (chodzi o ten skrypt: "menu_set_actions") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 tak , przykład był na stronie w newsach niedawno "proste i łatwe w obsłudze menu" czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 to daj link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=153 prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Teraz nie rozumiem mi wsyztsko dziala np: menu_set_actions('room_goto(room2)','room_restart()','game_end()') i normalnie smiga do roomu2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 aha czyli w nawiasie ! dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 kurcze ! ale wciąż coś nie tak ! mam errory ! menu_set(3,100,100,100,0.5,c_green,1,c_navy,0.5,10); menu_set_elements('Graj','Info','Wyjscie','cos'); menu_set_actions('room_goto_next()','room_goto(info)()','game_end()') zobacz ! co tu nie pasi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 GML menu_set(3,100,100,100,0.5,c_green,1,c_navy,0.5,10); menu_set_elements('Graj','Info','Wyjscie','cos'); menu_set_actions('room_goto_next()','room_goto(info)','game_end()') Bez podwojnych nawiasow przy room_goto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 przepraszam ale nie działa :crying: :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Z chęcią bym zobaczył treść błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 już , już prosze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 A czy masz jaki kolwiek room o nazwie "info"? bo cos mi sie zdaje ze nie, a wtym tkwi problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 tak mam room o nazwie info :unsure: a gdy pisałeś o roomie 2 zmieniłem i nie działało póżniej odmieniłem i jest info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 to może mi ktoś pomoże ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunman Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 GML room_goto(info); Zabrakło ; na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie, w gmie ; nie jest konieczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Albo nie masz roomu o nazwie "info", albo coś innego ma nazwę "info", zmień na np. "room_info". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi