propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 panie głównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kartofle, ziemniaki, jedzenie, picie, siorbanie, wciąganie, wdmuchiwanie, pisanie, siusianie. Chyba tyle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kartofle, ziemniaki, jedzenie, picie, siorbanie, wciąganie, wdmuchiwanie, pisanie, siusianie. Chyba tyle ;] Zaraz umrzesz z powodu braku oddychania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Grabarzu, dla niektórych oddychanie to nie hobby, tylko przykry obowiązek i ciężka praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dzisiaj śnił mi się Japan Mrrr :) Ja kiedyś lubiałem zbierać kapsle od piwa Zbieranie butelek przyniosłoby ci więcej zysku. Ja się interesuję muzyką (na poważnie :)), grą na gitarze, śpiewem, piwem, siatkówką i powoli wkręcam Stasia w golf :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zbieranie butelek przyniosłoby ci więcej zysku. Chodziło o kolekcjonowanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 To chyba oczywiste. : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam nowe hobby :) Warcraft :)) ale nie na kompie tlko normalnie, mam juz 18 figurek, ee jak im tam? Marines? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Figurki, hobby dla burżujów ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 tzn? Z kolega mamy potezna armie, za miesiac bedzie tutaj konkurs :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Warcraft? A nie przypadkiem Warhammer? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 oj zesz kurde pomyslilem sie : 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Warcraft smile.gif) ale nie na kompie tlko normalnie, mam juz 18 figurek, ee jak im tam? Marines? Warcraft mam juz 18 figurek, ee jak im tam? Marines? ee jak im tam? Marines? Marines? EXTERMINATUS ;[ Dodaj jeszcze, że malujesz ich na niebiesko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mój kumpel się w to bawi i ma już pokaźną kolekcję. Ogólnie fajna sprawa bo można je samemu pomalować, w sumie to nawet trzeba bo w większości klubów nie wolno grać nie pomalowanymi figurkami. Jednak mnie do takich zabaw nie ciągnie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tak sie nazywa te robociki ? Mam jeszcze mala armie eh, tych ludzi w strojach przez co wygladaja jak alien z pierwszej sygnhy AAOC Moje sa Zolte :3 ale to akurat z winy konkursu, musze sie odrozniac od przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 W nogę grać lubię ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tez lubie swoja noge: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jaka jest wasza ulubiona noga? Prawa czy lewa? Środkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kobieca. A w nożną nie gram :] coś mi nie podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Piłka nożna to raczej mój sposób na życie i hobby :) Jeśli utrzymam się w klubie, to od września tego roku będę dostawał wypłatę :] Na razie za młody jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zajmuję się wkurzaniem Fenyorna i obserwowaniem jego przepełnionych dumą reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 13 letnie dziecko nie jest mnie w stanie wkurzyć, szczególnie jeśli jest śmiechawym Jaklubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jaklub - succes. Chociaż współczuję braku życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jaklub - succes. Chociaż współczuję braku życia.Nie pyskuj, bo pójdę do twojej mamy i powiem że się nieletnio alkoholizujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 @@@ Grabarz ja też lubiałem zbierać kapsle nawet mam gdzieś jeszcze swoją kolekcję :D a jeśli chodzi o mnie to lubię LEGO, programowanie, oglądać TV, i spać :D nooo i szkołę, ale tylko wtedy kiedy z niej wychodzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Heh, dobre Ranma dobre :) @Fejrojn-:) Za to taki 10latek jak ty wkurza caly GMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Musze jeszcze dodać, że lubię bawić się dominem, układać je i grać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 13 letnie dziecko nie jest mnie w stanie wkurzyć, szczególnie jeśli jest śmiechawym Jaklubem. TO DZIAŁA ! :D zapomniałem jeszcze o normalniejszych zajęciach, ale po co je wymieniać. macie zainteresowania w profilach. Poza tym, efektywne wkurzanie osób, których nie widziałem na oczy i walczących o równouprawnienie mężczyzn, jest łatwiejsze (ale raczej nie będę tego kontynuować, bo może skończyć się warnem, lulz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 @Fejrojn-:) Za to taki 10latek jak ty wkurza caly GMC. W takim razie musisz nauczyć się szacunku dla starszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 W takim razie musisz nauczyć się szacunku dla starszych. Skąd mamy wiedzieć ile masz lat skoro sam nie podałeś wieku? Twoja sygna mówi sama za siebie. EDIT: Wogóle poziom twoich wcześniejszych postów nie jest zadowalający :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi