Mucco Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 co to w ogole jest? B2-DEADLINE.jad i B2-DEADLINE.jar jak ja mam to otworzyc? Prześlij to sobie na komórkę... (albo otwórz jakimś emulatorem) <_< P.s. Odświeżyłeś temat :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Puknijk sie cyrklem między oczy za tą rejestracje -.- Chcesz zeby ocenić to dajesz na szybki download GMC Zarejestrowałem się i Aby móc pobierać darmowe gry musisz napisać co najmniej dwa komentarze - do bazy telefonów lub aktualności (nie do gier!). Zależy nam na rozwoju naszego serwisu i chcemy, abyś aktywnie w tym uczestniczył - dlatego zachęcamy do dodania dwóch dowolnych komentarzy do bazy telefonów lub do aktualności). Po dodaniu komentarzy będziesz mógł pobierać gry! UWAGA! Komentarze mające mało wspólnego z komentowanym artykułem lub telefonem spowodują usunięcie konta i brak możliwości pobierania kolejnych gier! Mam to juz w d*pie ;/ Dawaj link na gmc bo chce zagrać!! EDIT: Z góry mówie, dla ułatwienia mi życia dodaj obsługe dotykowych ekranów EDIT2: Dobra <foch> już pobrałem tą 128x160 ;[ Ocena w kolejnym edicie EDIT69: Jednad tak grac nie moge :( daj w 240x320 na gmc upaa BTW: Daj też * i # zamiast softkeyów - bo ja ich nie mam, albo chociaż obsługę dotykowych ekr. EDIT666: Odpisz ktoś... BTW "Nieobsługiwany wyjątek"...Jeśli masz nokię z symbianem to komunikat nieobsługiwanego wątku w javie wywala przy braku wolnej pamięci ram, zrestaruj telefon i try again :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Java + Dotykowy ekran? Chyba cie pogrzalo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To jest na komórke, niestety mam nokie 6020 :/ Za mała pamięć, a kabel nie łączy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To jest na komórke, niestety mam nokie 6020 :/ Za mała pamięć, a kabel nie łączy :/ To usuń pare fabrycznych tapet i gier to miejsce się znajdzie (Nokia 6020 ma 2,2 mb pamięci). Przesyłałem kuzynowi na nią MMSem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi