Firemark Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 MuahahAHAHHAhAHAHhaHaHHAhaha!Wróciłem!zniszcze was! Uhaha :D Ok,wracam do tematu xD Zrobiłem sobie gre strzelanke-zręcznościówke z nudów,i wyszła nawet dobrze.Całą grafe robiłem sam,prócz ikonki,którą mi zrobił marmot:D plik jest: http://www.firemark.gsi.pl/Galactic%20Tower.rar jest po angielski(troche ortów moze być) i jest to wersja demo!Prosze nie pytać,gdy niechce wam ssie cos załączyć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 "Failed to compile actions in game." <_< Czyli u mnie nie wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 U mnie to samo. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ARGH,cholerny znak ')'!! Ok poprawione i juz mozna sciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Tiaa... jak chce ściągnąć, to mi się każe logować -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Nie można znaleźć tej strony Strona, której szukasz mogła być usunięta, mogła mieć zmienioną nazwę lub może być tymczasowo niedostępna. Należy spróbować następujących czynności: Jeśli na pasku Adres został wpisany adres strony, upewnij się, czy został wpisany poprawnie. Otwórz www.firemark.gsi.pl strona główna, a następnie wyszukaj łącza do żądanych informacji. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. HTTP 404 – Nie można odnaleźć pliku Internetowe usługi informacyjne Informacje techniczne (dla personelu obsługi) Więcej informacji: Pomoc techniczna Microsoft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 pechowy dzień-serwer sie zgasł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 To wrzuc do uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 tez mi nie dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Dobra, wreszcie działa. No więc, trochę mało w tej grze jest rzeczy xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 EHr,jak źle poszło,to może dam screenshoty: http://img211.imageshack.us/my.php?image=gl15cc.jpg http://img211.imageshack.us/my.php?image=gl33sr.jpg http://img211.imageshack.us/my.php?image=gl21dk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ten trzeci screenshot z napisem: "Marek (GG# 6404749)" jest bardzo zachęcający xD . Tak BTW. Powinno być You killed yourself, a nie You kill self. Tak samo Programmer, a nie Programist. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Poprawilem to,ukaze sie to w nastepnym demie,z pełnymi tereningami.Na multi sie poczeka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi