filen Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Chcę zrobić pasek energii, który po pewnym czasie sam będzie się obniżał, ale niestety nic mi nie wychodzi.Czy tak się wogóle da zrobić? Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Użyj alarmów,to na prawdę proste.Jak chcesz to ci napisze przykład :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Obnizal swoją wartosc czy swoją pozycje x i y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filen Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Obnizal swoją wartosc czy swoją pozycje x i y? wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filen Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Użyj alarmów,to na prawdę proste.Jak chcesz to ci napisze przykład :D Mógłbyś? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 https://gmclan.org/up682_4_health.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filen Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 https://gmclan.org/up682_4_health.html Jeszcze raz wielkie dzięki. Mam jeszcze jedno pytanko. Jak zrobić, że po rozładowaniu się paska klikam na pewien obiekt a energia mi się ładuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 przy kliknięciu: health = 100 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 o obiekcie ktory chcesz klikac: if (energia <= 0) { energia+= 100; } //energia to jakas zmienna okreslająca poziom energii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 += 100? coś nie bardzo. Wtedy mógł byś osiągać hp ponad normę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Po to jest warunek :) ale jesli wolisz prosze : if (energia <= 0) { energia = 100; } oj sorki nie dodałem 1 warunku w tasmtym ifie lub po prostu skasowac plus, marku zwracam honor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 no ale według Twojego pierwszego: masz 99hp i klikasz na przycisk, zyskujesz 100 i łącznie masz 199hp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filen Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 A jak zrobić żeby nie było na początku nie było tego ustalania po ilu sekundach ma się obniżać się energia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi