g-Enjoy Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 I tak nie pozwolę ci na wsadzenie tego do TLOA :P 5/27/2009 2:56:54 PM :: shocker51374@aqq.eu Shocker51374 Ocena: 4 Zobacz profil Dodaj jako znajomego Wyślij wiadomość Znajdź tematy użytkownika Znajdź posty użytkownika post Dzisiaj, 14:56 Post #180 Forum Veteran ***** Wiek: 15 lat Grupa: Użytkownicy Postów: 358 Dołączył: 2.08.2007 Skąd: Kraków Team: Lime Entertainment GG Shocker51374 Uploader Ostrzeżenia: (0%) ----- I tak nie pozwolę ci na wsadzenie tego do TLOA tongue2.gif 5/27/2009 2:56:58 PM :: shocker51374@aqq.eu bede cie wk******. 5/27/2009 2:57:02 PM :: Bagnz0r ;[ Poddaję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 oprócz tego są jakieś newsy jakieś może nowe demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ty wiesz ze to jest przepisywane na inny jezyk? Dema i newsow dlugo nie uslyszysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Eee... Poxi, to dalej jest GM. A tak szczerze - od czasu blura prawie nic nie ruszaliśmy - dopiero wczoraj coś tam zacząłem kodzić, ale prawdziwą robotę zacznę dopiero po wystawieniu ocen (w środę za 2 tygodnie). Niestety, mam trochę do poprawiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Shoker, proszę Cię bardzo, pokaż mi Twoją pierwotną wersję TLOA, zanim dobrał się do niej Bagno, chcę porównać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Eeee... Jakby to powiedzieć... Nie mam jej. Nie zachowuję starych wersji :P https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10087 - tylko tyle zostało ze starej wersji, nawet screenów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nawet zadnego screenu? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Dobra, specjalnie dla Ciebie poszperam w pudle z płytami, może gdzieś nagrałem źródło :P. Ale niczego nie obiecuję. EDIT: Sory, nie mam nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Raczej jej już nie zobaczysz, to powiem mniej więcej, czego się mogłeś spodziewać :D "dawne" tloa to było dokładnie takie tloa, jak teraz, z tym, że nie było masy bajerów - własnej muzyki, edytora, kiczowatej grafiki klocków, niepotrzebnych efektów specjalnych, motion blura, itd... I odrobinę mniej bonusów, choć i tak teraz według mnie jest ich teraz za dużo. W sumie to przez ten cały czas silnego rozwoju tloa dodano grafiki, efekty specjalne, edytor, menu, bagnowe pkgi z którego nikt i tak nigdy nie skorzysta, masę bonusów których i tak nikt nie rozpoznaje po obrazkach, tylko zbiera, jak leci (o, a choćby to było lepsze we wcześniejszej wersji...), i ogólnie masę bajerów przez które gra ma być fajniejsza i bardziej nastawiona na komercję. Ogólnie takie nachalne rozwijanie czegoś w sumie gotowego - chyba, że jednak Bagno będzie miał rację i uda się sprzedać tloa w rozsądnej liczbie kopii, no to wtedy to będzie miało sens (choć tu muszę przyznać - nie wierzyłem w Niego, a jak się dowiedziałem, ze Valve "przyjęło" tloa, nieźle się zdziwiłem na jego punkcie... :P) btw ostatnio testowałem gf - i muszę powiedzieć, że mimo, iż aktualne możliwości są biedne (nawet klawiatura nie jest całkiem poprawnie obsługiwana), to jedno mu wyszło - serio to jest kompilowane... :D Ed: Zgadłem, że nie znajdzie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ej no, był też może miesiąc, w którym bez Bagna robiłem NOWE TLOA, więc nie przesadzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 btw ostatnio testowałem gf - i muszę powiedzieć, że mimo, iż aktualne możliwości są biedne (nawet klawiatura nie jest całkiem poprawnie obsługiwana), to jedno mu wyszło - serio to jest kompilowane... :D Ed: Zgadłem, że nie znajdzie... :P Gah... Dobra, zepsułem tą klawiaturę. =S Pytałem się ludzi NIE Z GMCLANU o grafikę, dla nich jest odpowiednia. Więc zdaniem ludzi z zewnątrz się bardziej sugeruję. ;) http://www.gamingmasters.co.uk/showthread.php?t=1745 http://www.ndstuff.pl/forum/1-vt5825.html Oraz opinie ludzi z #osu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Bo mają zdanie takie jak ty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Bo mają zdanie takie jak ty ;) Wiesz, proszę ich aby szczerze oceniali. Nie wyobrażam sobie TLOA z prostą grafiką. Tak czy siak, nie ma teraz PKGi. Zamiast tego DLC Management od Valve oraz sklep z rzeczami takimi jak: MOTYWY. O czym Wy wiecie od dawna, ale nie bierzecie pod uwagę tego, iż pojawi się tam od groma motywów dla TLOA. Nawiasem mówiąc, 90% ludzi twierdzi, iż grafika jest w porządku dodając do tego solidne argumenty. Także na takich opiniach będę bazował. My mamy za zadanie zrobić taką grafikę, elementy grywalności i muzykę, która pasuje WIĘKSZOŚCI graczy. Nie mniejszości. E: Szklana oprawa większości elementów i paski na NIEKTÓRYCH elementach gry (Chyba jest ich tylko 3, prawda?) oddają styl TLOA. Jeśli wszystko do siebie pasuje (czyt. grafika, efekty, muzyka i grywalność) można uznać, iż gra jest zrobiona odpowiednio. Nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ale patrz: pasuje jednej grupce osób, nie pasuje drugiej. To nie znaczy, że ta pierwsza grupa mówi "Koniecznie zostaw tą grafikę". Możesz pójść na kompromis i zadowolić obydwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 @up: Dlatego są DLC i motywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Refresh, newsy itd. A więc, mamy już dostęp do Steamworks SDK, skończyłem pisać wrappera a TLOA już można odpalić na Steamie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 to TLoA jest pisana w czym wreszcie? C++, Delphi czy GM? I ile jest jej zrobionej (/przepisanej)? no i co zostało zrobić? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 to TLoA jest pisana w czym wreszcie? C++, Delphi czy GM? I ile jest jej zrobionej (/przepisanej)? no i co zostało zrobić? :P Toż to mówię, że cholera wrappera do Steamworks w c++ napisałem. o_0 Można powiedzieć że i w C++, i w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 aha, czyli w GM, bo sie zastanawialem po co Ci byl wrapper jak gra byla by pisana w cpp, ale skoro GM to zrozumiale. Teraz reszta: I ile jest jej zrobionej (/przepisanej)? no i co zostało zrobić? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 aha, czyli w GM, bo sie zastanawialem po co Ci byl wrapper jak gra byla by pisana w cpp, ale skoro GM to zrozumiale. Teraz reszta: :) Mało, Shocker próbuje mnie zmusić nic nie robieniem do napisania skryptów dla gm'a. :F E: A w cholerę jest do napisania skryptów. I jeszcze do tego dochodzi wrapper OpenAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ..a grę planujecie wydać kiedy? czy to bardziej ruchoma data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Sierpień/wrzesień (raczej wrzesień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 http://forums.lime-entertainment.pl/index....=16.msg90#msg90 Lol, Klej ftw. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 A beta dla prywatnych testerów, kiedy będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Co? Jeżeli masz zamiar spamować, to radzę Ci już teraz podnieść swój zadek i wyprowadzić się z topiców na temat Lime/TLOA etc. :) @up: Zapytaj się Shockera. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ok dobrze, może to nieodpowiednie miejsce, ale czy dostanę bezpłatną kopie Full TLOA Steam? Jestem Betatesterem LE przecież :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ok dobrze, może to nieodpowiednie miejsce, ale czy dostanę bezpłatną kopie Full TLOA Steam? Jestem Betatesterem LE przecież :P. http://forums.lime-entertainment.pl/index.php?topic=25.0 Beta keye będą z najbliższą betą. Trzeba tylko jakąś metodę na wybieranie ludzi znaleźć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ok, narazie 1 post z 20 :D Beta keye będą z najbliższą betą. Trzeba tylko jakąś metodę na wybieranie ludzi znaleźć. tongue2.gif Tzn.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ok, narazie 1 post z 20 :D Tzn.? Wszystko z czasem. A tak na marginesie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 http://forums.lime-entertainment.pl/index.php?topic=30 ..a grę planujecie wydać kiedy? czy to bardziej ruchoma data? Sierpień/wrzesień (raczej wrzesień).Wiem wiem, ciągle przesuwamy to. Więc już lepiej nie będę mówił kiedy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi