Cora Wind Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam :D Chciałbym się dowiedzieć jakie komiksy najchętniej kupujecie( o ile w ogóle kupujecie ). A Jeśli nie kupujecie to jakie byście wybrali gdyby były za darmo :S No chodzi o to jakie komiksy najchętniej byście czytali Bardzo Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, Cora Wind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja nie czytam ale bym kupił x mena i dragonballa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Kaczor Donald :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Kaczor Donald FTW! :D Ja tam wolę mangi (Shaman King, Digimon). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja czytam ten, ale jest po angielsku. http://fanboys-online.com/index.php?comic=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Jeśli mangi też mogą być to kupuję Death Note, Angel Sanctuary (<3), Eden, Hellsing, Tokyo Mew Mew (XD!) i Neon Genesis Evangelion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ostatnio tylko skanlacje czytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 nie czytam ale jak czytalem to glownie lobo i jeż jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 kaczor donald,spider man klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dziękuje za odpowiedzi. A Jak byście mieli powiedzieć jaki rodzaj? np. Bijatyki, Horrory, o Miłości? Ja np lubię Mangi o Miłości i Komedie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Lubie paranormalne Mangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Garfield i komiksy submarine (http://su8.pl/) ftw! Kiedyś jeszcze fuc!k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 U mnie wystarczy spojrzeć do sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jeśli mogą być też internetowe to uwielbiam The Perry Bible Fellowship Gone with the Blastwave i Axis Power Hetalia. Te dwa pierwsze niestety martwe ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 A pamiętacie ten komiks, opowiadający o takich typach na wojnie? Nie pamiętam dokładnie ale jeden odcinek był o nudzie snajpera, że tak po kawałku zabijał nie strzelając od razu w głowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 komiks, opowiadający o takich typach na wojnie Gone with the Blastwave amrite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Yep ;D (: To właśnie to :D // Nie zauważyłem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja tylko komiksy online =D http://thenoobcomic.com/index.php?pos=1 http://suicideforhire.comicgenesis.com/d/20041103.html http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dobra dziękuje za wypowiedzi. Jak coś wydam napisze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja tam w sumie lubię czasami poczytać snafu-comics.com. No i muszę się zgodzić z po mówcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak coś wydam napisze biggrin.gif Moar info nao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 IMO robienie komiksu pod publikę nie jest dobrym pomysłem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Żeby tylko tam wirusa nie wpakował tak jak w Tibi Tanks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi