Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zasada prosta - facetów z którymi piłem i dziewczyn z którymi nie spałem do znajomych nie dodaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A co z kuzynkami? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A co z matką ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Mamy na facebooku nie mam, poza tym to jest zasada dotycząca osób które zapraszają mnie - a nie tych do których wysłałem zaproszenie ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 dziewczyn z którymi nie spałem do znajomych nie dodaję To smutne że nie masz znajomych płci żeńskiej :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Tak, to przebrani za dziewczyny faceci :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Nie sprawdzałem :) ale wierzę na słowo. Btw. jedziesz na magni skoro byłeś na wanekonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 dziewczyn z którymi nie spałem do znajomych nie dodaję To smutne że nie masz znajomych płci żeńskiej . Tak, to przebrani za dziewczyny faceci poza tym to jest zasada dotycząca osób które zapraszają mnie - a nie tych do których wysłałem zaproszenie ja czyli jak ma w znajomych jakies laski to znaczy ze sam je zaprosil do znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Lub są to przebrani faceci z którymi piłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi