kryniak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Historia lubi się powtarzać ... pamiętacie co było z #gm.polska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak dla mnie już jest spokój, fajnie by było gdyby Admini doszli :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 jak już coś jest to zawsze ktoś zaczyna przewidywać i pajacować,co będzie itp jak macie natrętne myśli to idźcie do lekarza po tabletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tidimel, to powysyłaj zaproszenia do nich. Dwóch z adminów jest bardzo łatwo znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Hehe, powiem koledze żeby powysyłał :) jeszcze raz mówie - to nie ja to zrobiłem, tylko mój kolega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Gnysek ma na pewno konto , Borek też, Tymon też, a Ranmus? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Heh, co za problemy. zawsze mozna ignorowac zaproszenie, wiec po co sie kryc? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 @Bass: Ranma też. Pamiętam, że potem, jak ktoś go znalazł, ustawił dane osobowe na prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 To źle pamiętasz, bo nigdy nie miałem konta na NK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 PsichiX, sprawy prywatne z obowiązkami nie należy mieszać. Dlatego wybaczcie, znam większość z was tylko z tego co piszecie i nic więcej. Po za tym jedynymi osobami jakie znam osobiście z GMclanu to Ranma, Woock i Beczo. Max mieszka blisko, ale nigdy nie chciał się spotkać. Po za tym mam nadzieję poznać jeszcze kilka osób z GMclanu w najbliższym czasie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 NP. mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie, myślałem o Borku, gnysku i PsichiXie. Do tego bym jeszcze chciał poznać Anta, Vitala, Magiczną, dżona, Ar.a i qrakisa. Dobra, jeszcze jest Ariyme. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 To jakaś ekipa od pikselartu? Ja z gmclanowiczów poznałem Borka, Tymona, Becza, Woocka, Gnyska i o mało nie Psichixa, bo już była ustawka, ale w innych celach niż czysto towarzyskie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dawno byś wlazł i sprawdził gdzie trzeba. Tia, to ta ekipa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja akurat mieszkam blisko niejakiego Willa, bardzo blisko może kiedyś będę miał okazję go poznać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja mieszkam najdalej od was wszystkich :) Jak ktos wpadnie to zrobie herbatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No to, to konto przy okazji jest do tego, że np. może się okazać że mieszkacie nie daleko siebie, no i nawiążą się nowe znajomości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja mam blisko do Ranmusa ;o Wparuję mu na chatę i porobimy gry 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja mieszkam blisko: Egzekutora, Kosiaża (:x) i drobika :) Jaworzno :D Ktoś jeszcze z tąd to pisać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jest tu ktoś z Rzeszowa i okolic? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja! Szczecin to okolice Rzeszowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 To źle pamiętasz, bo nigdy nie miałem konta na NK. Pamięć mnie ostatnio często zawodzi :( Max mieszka blisko, ale nigdy nie chciał się spotkać. Eee... Nawet go rozumiem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Piczer, blisko to już masz tylko do Borka i Flaque'a, bo ja od paru miesięcy mieszkam w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Może jeszcze powiesz, ze Borek mieszka na pogodnie? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A czemu tak sądzisz? Bliżej Pogodna mieszkałem ja (okolice Turzyna) niż Borek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Narysujcie sobie mapę Polski i zaznaczajcie gdzie mieszkacie, będzie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Już to kiedyś zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No ale to było kiedyś. Ekipa się wymieniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wyniki są aktualizowane na podstawie bazy danych i cachowane... u mnie na localhoście. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A to chyba że. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi