Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Sorki za głupie pytanie, ale jaki jest operator "różności"? Chodzi mi o konstrukcję: jeżeli zmienna A rożni się (jest różna) od zmiennej B , wtedy <instrukcje> Pomożecie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 if not (a=b) { <instrukcje> } :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 If (zmienna != zmienna2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 :blink: moze o to ci chodzi if A!=B { ........ } jezeli to o to chodzi to sie nie obraz ale hahahahahhahahahhhahahahahahaaha ale jezeli nie o to to nic edit. nicolas mnie wyprzedzil :/ edit2. bp tez :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Dziwne, wcześniej próbowałem tym operatorem, bo znam go z C++, ale wywalalo błąd... A teraz wszystko jest ok :blink: GM chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :P Hanjuso@ nawet jakbym nie znał tego operatora, to mógłbys okazać więcej wyrozumiałości... Temat do zamknięcia. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi