Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Skoro ich nie ma, błąd jest :D Zresztą to nie temat do błędów, a ja mam nadzieje, ze sprawa niedziałającego serwera sie wyjasni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Nie no rozbrajacie mnie panowie, naprawde. Tak to juz jest z polakami niestety, jest troche ta zamiast sie cieszyc krytykują. Panowie (i panie?) hmm troche mnie dziwicie. Nie mam dochodow finansowych z działania servera wrecz przeciwnie ponosze straty (małe ale straty) za prąd bo wiekszosc czasu kiedy server jest właczony mnie na kompie nie ma lub jestem tylko na chwile po czym zmywam sie i robie cos innego. Od chwili powstania servera staram sie aby stal on mozliwe najdlluzsza ilosc czasu, nie robie tego dla siebie, sam nie gram, grałem wiec moja intencja jest skierowana w stronę graczy, mimo to słysze komentaze typu: "Zaniedbujesz server", "Dlaczego do ***** nie jest właczony server" "odpalaj serva bo mnie sie nudzi" "Czemu nie siedzisz na servie, przeciez pisze do ciebie w grze" Nie jestem zadną maszynką do stawiania serva i przesylania informacji od gracza do gracza. Co do servera przez tydzien byl niedostepny z przyczyn technicznych za co moge osoby obrazone tym faktem przeprosic gdyz usterka techniczna była z mojego powodu (!). Na chwile obecna moge powiedziec ze przez najblizszy tydzien nie powinno byc duzych problemow z działaniem servera i jego dostępnoscia. Co dalej nie wiem . To tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 To może róbcie jakieś dyżury ? Raz jeden, raz drugi, wymieniajcie się kontami i tyle :) Z tego co pamiętam, każde konto waży po 500B (0,5 kB), więc jak kont jest 50 to mamy 25 kb - to nie jest dużo, grafika z paskiem ładowania z początku gry więcej waży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Heh, gnysku znajdz chetnich :PP Pozatym ciagle trzeba by inny ip wpisywac ;/ no chyba ze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 no tak, mozna by no-ip zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 mozna, pozatym trzeba kogos "zaufanego" z dosc dobrym kompem i netem ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Pomógłbym wam, ale moja karta graficzna czasem robi błędy i wykrzacza grafiki, wtedy serwer przestaje działać ... przez jakiś czas hostowałem i zawsze jak wracałem do domu, to nie mogłem w disconnect trafić, bo grafiki sie pozamieniały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 gnysek zmień chłodzenie :) Pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja mogę stawiać serwer, mam zew. IP. Nie wiem tylko jak z łączem, należy przetestować. U mnie i tak komp śmiga cały dzień. BTW: Czy gazeta aktualizuje się w czasie gry czy może za każdym razem potrzebny jest reset serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 gnysek zmień chłodzenie :) Pomoże. Tam jest pasywne xD Co do gazety, to własnie pobierana jest tylko, jak włączasz serwer, może nie fajne rozwiązanie, ale w Almorze i tak jest już tyle zbędnych pakietów, że nie chcę dodawać kolejnych stringów do wysyłania ... Fajnie, gdybyście doszli do jakiegoś porozumienia z tym serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Przecież string gazety wysyła się w momencie czytania... to tylko kwestia update'owania z pliku czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Gazeta jest kompletnie do poprawy, robiłem ją na szybko i jest totalnie źle napisana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Przepraszam za odświeżenie tematu, ale czy serv jeszcze stoi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nie puki co nie stoi. Zacznie w ów dzien gdy nowa wersja almorki wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nie puki co nie stoi. Zacznie w ów dzien gdy nowa wersja almorki wyjdzie. Ok, dzięki za informacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Wyszła i co xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie mialem jescze przyjemnosci zagrac w najnowsza wersje Almory na porzadnym serwie, a ze dotychczas Wasz byl prowadzony niezle, to byloby milo gdybyscie znowu uruchomili serwer na najnowszej wersji. Ja czekam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Hunter nie odpisuje - udaje że nie ma ale to jest do sprawdzenia "Ostatnio widziany: Wczoraj, 18:41 " Come out, come out - wherever you are Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi