Xarfron Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 czemam pytanie czy da się wziąć kod z pliku np. txt. Nie chodzi mi tu o ini. bardziej oto by np.(czysto teoretyczny kod) instance_create(50,50,obj_player) sprite_index=spr001 speed=3 zadziałało w create, ale by kod w create wyglądał na coś takiego get_file('obj_create.txt') wiem ze ten przykład kiepsko ukazuje poco miałbym stosować tego rodzaju wyjście, ale właśni ono jest mi potrzebne więc jeśli się da to uzyskać to proszę o pomoc. Z góry dziękuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 GML execute_file( 'plik.txt' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tak właśnie dzięki -_-' mój błąd właśnie znalazłem odpowiedz w innym poście tylko że w zaawansowanych pytaniach https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=15823 X.X No nic sorka za temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi