Hunter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Łał widze ze zrobiliscie nareszcie ładne fastbary :) teraz o wiele lepiej moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Strona się cały czas zmienia jeszcze, więc będziecie mieli okazję coś nowego zobaczyć tak co jakiś czas. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Te fastbary to pewnie twoja robota Tymon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie, Borek robi grafiki. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Heh czyli borek robi grafe a ty z tego układasz stronkę, czyli i tak wychodzi ze po czesci twoja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Strona jest nasza. Nieważne że ja robiłem grafikę, Tymon silnik, a gnysek kilka dodatków, jesteśmy razem w GS i wszystko jest wspólne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No, w końcu ktoś kto gada tak jak trzeba. =) Niedługo pojawi się coś w stylu galerii, wtedy też powinno pojawić się trochę więcej screenów jak myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ehehheh, a wy poza almorą. Akurat tak się składa, że w Almorę za dużo nie grałem co Borek może potwierdzić oraz wskazać kto konkretnie wymiatał w tą grę. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tak, w Almorę chyba ja z Borkiem graliśmy najwięcej :P To jest fajna gra, ale jak już pisaliśmy nie raz, ona ma potencjał przekraczający możliwości Game Makera. Nawet Aliensi niebezpiecznie zbliżają się do tej granicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Game maker ograniczał Almorę, chociażby powodując (nie wiem, jak teraz, ale w starszych wersjach) strasznie długie ładowanie gry i problemy z optymalizacją ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Odwołując się do postu Gnyska że Snake robi w teamie sam... Qapid się napisał sam co? :D Tak samo u was podobno tylko Borek robi jak powinien. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 http://gear-studio.com/note/show/43-utwory...aliensaoc-od - dość ciekawa i ważna informacja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Yay, jak się pojawi jakiś utwór oczywiście pokażecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Hmm, a to przeciez bylo wiadomo ze Borek do Muzyki nie weźmie byle kogo i ze Rob da sie namowic na Aliensy :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Hmm, a to przeciez bylo wiadomo ze Borek* do Muzyki nie weźmie byle kogo i ze Rob da sie namowic na Aliensy :PP*Gear-Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 W gruncie rzeczy jednak GS to Borek. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tak, reszta łącznie ma udział mniejszy niż sam Borek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi