Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Przepisać, w sumie to wystarczy tylko szablon zmienić i pliki przegrać do innego katalogu :P Na siłę, to sam szablon i inny config by wystarczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 ALE FAJNE ŁAŁ! :o Serio :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 a mnie nie zaskoczyłeś tym wygladem. bylo wiadomo, ze jak sie za cos wezmiesz to bedzie to dobra robota :smartass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 O tak, to jest dobre. Dwa warunki: 1. Jeśli się wezmę. 2. Czy w ogóle się za coś wezmę. Z resztą czyt. sygnaturkę. =D Dzięki. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 nie znasz sie ;p no wiem sygnatura " Łiii...~i! ;] ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No Tymon odwalił kawał dobrej roboty. A Borek w pierwszym temacie kłamie!!! Ja też mam malutki wkład, a mianowicie te podświetlane logo, o! :P Tylko fastbar jest skiepszczony. Czuję, że to robota Borka. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Borka, Borka. >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 No Tymon odwalił kawał dobrej roboty. A Borek w pierwszym temacie kłamie!!! Ja też mam malutki wkład, a mianowicie te podświetlane logo, o! :P Tylko fastbar jest skiepszczony. Czuję, że to robota Borka. ;) Jeden czuł i narobił... co za cham :D Mi się podoba :P Ważne, że przejrzyste i wiadomo o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tylko, że czcionka dla każdej ikony jest inna. Co to ma być? Miż-Maż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dokładnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Moze Free Style Borka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tylko, że czcionka dla każdej ikony jest inna. Co to ma być? Miż-Maż? Dla Almory jest tylko inna i tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Haha, nie ma jak wylewanie publiczne problemów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Strona ładna aczkolwiek wielkich zmian tam nie ma ;P heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mam nadzieje ze teraz kiedy Tymon usprawnił prace strony, bedziemy mogli ogladac newsy troche czesciej niz dotychczas :) Heh normalnie Pełne Pole Do Popisu : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Fajna stronka. Jedna uwaga - adres strony Roba Westwooda to już od jakiegoś czasu nie www.robwestwoodmusic.com tylko www.robwestwoodmusic.co.uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Fajna stronka. Jedna uwaga - adres strony Roba Westwooda to już od jakiegoś czasu nie www.robwestwoodmusic.com tylko www.rebwestwoodmusic.co.uk chyba http://www.robwestwoodmusic.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Fajna stronka. Jedna uwaga - adres strony Roba Westwooda to już od jakiegoś czasu nie www.robwestwoodmusic.com tylko www.rebwestwoodmusic.co.uk TeeGee przecież tak jest właśnie, już dawno się skapnąłem :) Chyba, że z przyzwyczajenia wpisałem robwestwoodmusic.com, a Tymon poprawił przed chwilą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 gear-studio to jedna z lepszych grup ;p nowosc :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 gear-studio to jedna z lepszych grup ;p nowosc :jezor: O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 czyt. najlepszy team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 gear-studio to jedna z lepszych grup ;p nowosc :jezor: czyt. najlepszy team. To oczywiste - na GMCLANie prócz GS niema żadnych dobrych teamów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 To oczywiste - na GMCLANie prócz GS nie ma żadnych dobrych teamów ;D Poprawione ;). TeeGee przecież tak jest właśnie, już dawno się skapnąłem Chyba, że z przyzwyczajenia wpisałem robwestwoodmusic.com, a Tymon poprawił przed chwilą... W dziale "Zespół" dalej mi się wyświetla robwestwoodmusic.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 W dziale "Zespół" dalej mi się wyświetla robwestwoodmusic.com. Ajajaj, faktycznie :) Zwracam honor i dzięki :) Mysłałem, że chodzi o link w fastbarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 CYTAT(eltix @ 12.01.2009 - 3:30) * gear-studio to jedna z lepszych grup ;p nowosc tongue.gif CYTAT(eltix @ 12.01.2009 - 11:47) * czyt. najlepszy team. To oczywiste - na GMCLANie prócz GS niema żadnych dobrych teamów ;D Tu bym sie kłucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Jak chcesz się kłócić, to chociaż napisz to poprawnie :P Podaj mi TEAM (czyli grupę, ale nie jedną osobę) na GMC, która zrobiła więcej od nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 @UP: Nie mam nic do GS, ale jesli mialbym typowac to team Snake'a - moze to i same programy, ale jakze przydatne i pelne wersje :) No ale jesli sprowadzac sie tylko do gier to nie kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja bym teamu Snake'a nie policzył, bo mi sie wydaje, że Snake działa sam, a reszta to podpucha :P Wtedy również TeeGee by się liczył, bo w sumie też ma swoich ludzi od grafiki, muzyki itd., więc też jest to Team. Mniejsza z tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Wtedy również TeeGee by się liczył, bo w sumie też ma swoich ludzi od grafiki, muzyki itd., więc też jest to Team. Ja niby mam faktyczny team... tyle że trudno to nazwać "teamem z GMClanu" ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 No właśnie dla tego mówię, że nie ma się o co wykłócać :) Btw. Tymon, znalazłem w końcu te dwa guziki które dodałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi