Xarfron Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 cze. Mam pytanie, co trzeba dodać w kodze strony, by wyszukiwarka znajdowała moją stronę po, wpisaniu jej nazwy ? Nie mówię tu by, była w pierwszej czołówce bo, z tego co wiem to za to się płaci . Chodzi mi oto że w ogóle nie widzi mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 na to trzeba poczekac az bot googli ja znajdzie i skataloguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czyli nic nie mogę zrobić ? Lipa, a czy może się zdarzyć ze ten bot, w ogóle nie znajdzie mojej strony ? Czy nie muszę się oto martwić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jeśli bot gdzieś gdzie będzie się kręcił trafi na linka do Twojej strony to pewnie ją zaindeksuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 nie martw sie o to, on kazda strone znajdzie. Moja szukal pare tygodni czyli nie dlugo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://www.web-marketing.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 czyli, że im więcej linków trafia do twojej strony tym lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ok, dziękuje wszystkim za wyjaśnienie. :) Temat można uznać za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi