Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Po niej była ruda: -Ja myślę ze jestem najpiękniejszą kobieta na świecie... i puff! zniknęła. BEST BE JOKIN NIGGER. Rude najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @UP: Brunetki z piegami wymiataja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zyskałeś w moich oczach PsichiX :) Trzy minuty później stwierdzam, że się myliłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Trzy minuty później stwierdzam, że się myliłem. bikoz? btw. xD kobieta zmienna jest ;) (bez urazy ofc.) Ja tam takie uwielbiam, kiedys szalalem za dzierlatka o takim wygladzie i heh, do teraz mi nie minelo :P btw. Dzierlatka na Wikipedii - niezle. zeby bylo jasne: chodzi mi tu o kobiety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Bo mam do tego prawo i chcę być, ten tego, OŁTZAJDER. xD kobieta zmienna jest Szczególnie te siedmioletnie z Nowej Zelandii A poza tym z dzierlatkami to chyba zboczenie jest ;) Edit: Miałem na myśli szarlotkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Włączam wentylatorek, a tu! Wiatr! Anyway Co myślicie o imieniu, Natan, i Sarah? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @UP: po 1. nie "Natan", a "Nathan", a po 2. to za duzo sie "Heroes" naogladales ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 NIE! MA BYĆ NATAN! Szukałem Polsko-Angielskiego imienia dla chłopca i dziewczynki, i te dwa mi się spodobały. :3 Aha, Heroes oglądałem ale tylko pierwszy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Natan - Szatan XD Fajne imie pozatym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Postów: 333 Połącz dwa imiona i nazwij dziecko Satan. @up Nadświadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nathan czyta się Nejfyn, Natan czyta się Nejtyn. Nejfyn kojarzy mi się z Globim. Grał ktoś kiedyś w Amorphous+? Mam 101 odznak :D. @Stasiu i Grela - Heh jaki zbieg okoliczności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Stasiu i Grela Powiem coś NIE JESTEM GRELĄ DO PIERONÓW Z*****H SIARCISTYCH K****A ŻEBY CIE W PIERONY SIARCISTE CIE TO!!!!!1111111 Już, teraz rozumiesz?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 E, Nathan jest kiepski, Hiro rządzi niezmiennie od pierwszego sezonu ;D Szkoda tylko że wszystkie seriale urządziły sobie przerwę zimową. Zero Herosów i Prison Breaka przez pare miesięcy, ech ;( A w Amorphusie mam jedynie 57 awardów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Chuckek: wedlug mnie to Peter i Sylar maja najlepsze moce, pomysl, moga miec kazda jaka tylko zapragna hehe :P A Nathan to lipa - byle latać potrafi, nic ciekawego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Bassuś, jesteś grelą. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ostrzegam, że jeśli zobaczę w temacie kłotnie czy obrażanie to temat sie zamknie i na dodatek poleci do kosza :) Edit: albo lepiej - w razie prowokacji to autor postu dostanie warna + blokade na dzien, a post poleci do kosza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Co do mocy to tak, ale ja o postaci ogólnie mówiłem ;P Duet Hiro-Ando rządzi jeśli chodzi o to, niby ratują tutaj świat co chwila, a to takie niezguły... generują najwięcej humoru w całym serialu :3 Petera natomiast coś nie lubię, o ile w pierwszym sezonie był jeszcze w porządku to w kolejnych produkuje za dużo wzniosłych dialogów o tym jaki to on nie jest wyjątkowy i co to nie on. W ogóle cała rodzina Petrellich prowadzi ze sobą rozmowy niczym z Mody na sukces. Sylar był w porządku, chociaż teraz coś go na siłę złagodzić próbowali, no ale wiadomo - jest nowy Wielki Zły, to ten stary jednak nie może być aż taki niedobry. A ogląda ktoś Prison Breaka/Terminatora/ewentualnie Desperate Housewives? @2up: "Każdy z nas ma sobie coś z Greli"?!?! ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Bassuś, jesteś grelą. :< Ostrzegam, że jeśli zobaczę w temacie kłotnie czy obrażanie Too late. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 e no. Ja prawdę mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja tam lubię ta na co ginie i z powrotem wraca do życia. Nie pamiętam imion z seriali :D Lubie Lost, i The Pretender :D DZIAB NABIŁA 1 POSTA!!! CIEKAWE ekhm... GDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Losty wymiatały i wymiatać będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 DZIAB NABIŁA 1 POSTA!!! CIEKAWE ekhm... GDZIE! Ej, czekaj. no właśnie, gdzie? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ej, czekaj. no właśnie, gdzie? : O I dla tego sie zdziwilem jak mi dodalo posty do licznika xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Znowu błąd licznika, mi tez znikąd dodało :P Nie zauważałem abyś napisała posta poza Valhallą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No bo nie pisałam. : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 "Nie, ty nie jesteś dużym chrząszczem, ani ja nie jestem twoim starym." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Włączam wentylatorek, a tu! Wiatr! Anyway Co myślicie o imieniu, Natan, i Sarah? "Natan, i Sarah"? Debilne imię. Chociaż jak usłyszałem kiedyś w Ti-Wi, że jakaś tam holi-łódzka gwiazda nazwała swoje dziecko "Pilot Inspektor", to nic mnie już nie zdziwi. A jacyś tam rodzice nazwali niegdyś swoją córkę "Coca-Cola", (dla forsy oczywiście), a potem zapewniali, że na pewno z ich córki nie będzie się nikt śmiał za takie imię. :frusty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 w dupe, zrobilem szarozielone menu i wygląda jak do splinter cella nie jak do end of story :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 w dupe, zrobilem szarozielone menu i wygląda jak do splinter cella nie jak do end of story :( Takie życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Welcome to MATRIX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi