drobiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 no to tak bity robie też,wrzucam tutaj demo bitu drobiego,low quality extended version czy jakoś tak,zaniżona jakoś,skoki dźwięku,ale sprawdzajcie i oceniajcie https://gmclan.org/up5029_8_drobiu_bit.html lista moich bitów shitów z upa: kibel https://gmclan.org/up5029_8_murdalow_kibel.html drobiu bit,wersja zremixowana o dobrej jakoś znajduje się w EOS o nazwie two https://gmclan.org/up5029_8_drobiu_bit.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dobre :thumbsup:, pierwszą część to bym widział (słyszał) w gierce a'la Abe Exoddus :). Reszta już mniej mi się podoba, ostatni part imho to dla mnie ostry spadek formy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dobre :thumbsup: , pierwszą część to bym widział (słyszał) w gierce a'la Abe Exoddus :) . Reszta już mniej mi się podoba, ostatni part imho to dla mnie ostry spadek formy ;) . ostatni na szybko robiony.a style to:crunk,new school g-funk,arabian beats coś takiego,mieszam style i experymentuje,ogólnie pewnie jakoś je rozwine,jakoś słabsza jak na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wow! Muszę przyznać że spodziewałem się czegoś gorszego. Całkiem niezłe, brawo. :kicking: "DRO-BIU" - jak to usłyszałem, to się aż uśmiechnąłem... niepoważnie to brzmi, serio. Ale serio, naprawdę dobre. :w00t: To wszystko jeden utwór? Bo jak dla mnie to lepiej byłoby, gdyby podzielić to na trzy. Ostatnia, najkrótsza część kojarzy mi się z GTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wow! Muszę przyznać że spodziewałem się czegoś gorszego. Całkiem niezłe, brawo. :kicking: "DRO-BIU" - jak to usłyszałem, to się aż uśmiechnąłem... niepoważnie to brzmi, serio. Ale serio, naprawdę dobre. :w00t: To wszystko jeden utwór? Bo jak dla mnie to lepiej byłoby, gdyby podzielić to na trzy. Ostatnia, najkrótsza część kojarzy mi się z GTA. ehh to jest demo 5 kawałków,różne style,dzięki za sprawdzanie,pewnie będe się rozwijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Te biciki są naprawdę dobre, jest git :D można wiedzieć na czym tworzysz, jakich wtyczek używasz ( a może używasz próbek ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Te biciki są naprawdę dobre, jest git :D można wiedzieć na czym tworzysz, jakich wtyczek używasz ( a może używasz próbek ? ) fl vst vsti arabskie bity próbuje,zachodnie wybrzeże, crunk,podam linki potem do inspiracji,chętnie coś skleje komuś pod gre jak będzie czas,sample szukam,kupie sobie pewnie kiedyś sampli zestaw jakiś,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 dobre bardzo dobre na imprezę może się nie nadaje ale do jakiejś fajnej przygodówki jak najbardziej. Ale to drobiu co jakiś czas słychać powala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 dobre bardzo dobre na imprezę może się nie nadaje ale do jakiejś fajnej przygodówki jak najbardziej. Ale to drobiu co jakiś czas słychać powala :D dzięki,działam dalej,nie łatwo się robi gry i bity,jak zrobie nowe wersje to zarzuce :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No, no. Nieźle drobiu, jak na swój wiek wymiatasz! Ale rzeczywiście dobre bity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Tidimel, jak na swój wiek jesteś naprawdę domyślny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Muzyczka ciekawa, nawet bardzo :) Jakbyś jeszcze nauczył się pisać, było by ekstra. Pisze się: music a nie mjuzik. Enjoy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Chemical, ure the best! (wstawił bym tutaj fotkę podaną wcześniej przez Nikasa ale jestem zbyt leniwy) Naprawdę nie mogłeś znaleźć niczego aby wypełnić swojego posta :] musiałeś dodać swojego komenta, o ktorym nikt wcześniej nie wiedział. Dis mjuzik ys tu repetitiw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Muzyczka ciekawa, nawet bardzo :) Jakbyś jeszcze nauczył się pisać, było by ekstra. Pisze się: music a nie mjuzik. Enjoy!!! ale mówi sie mjuzik i w ogóle to nie że umiem pisać,pozdrawiam,nie bierzcie mnie za głąba... dodawajcie rady,robie zaraz bita,jak sie znacie na robieniu muzyki to doradzcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Muzyczka ciekawa, nawet bardzo :) Jakbyś jeszcze nauczył się pisać, było by ekstra. Pisze się: music a nie mjuzik. Enjoy!!! Pisze się: byłoby a nie było by. Tę muzyczkę wolno wykorzystać w swojej pracy (niekoniecznie grze), drobiu? A można ją zmodyfikować lekko na własne potrzeby (np. wykorzystać tylko fragment)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Pisze się: byłoby a nie było by. Tę muzyczkę wolno wykorzystać w swojej pracy (niekoniecznie grze), drobiu? A można ją zmodyfikować lekko na własne potrzeby (np. wykorzystać tylko fragment)? nie bardzo bo ja to do gry robie i te fragmenty to będą rozwinięte kawałki,a co chciałeś wykorzystać? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Fajne ale co jakiś czasu słyszę "drobiu bit" :D, ale cool :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Fajne ale co jakiś czasu słyszę "drobiu bit" :D , ale cool :P specjalnie bo to wersja demo,drobiu bit żeby nikt mi go nie podwędził,np taki timborland :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @UP: Hehe, wyobrażam sobie: Timbaland (jak to się tam pisze to nie wiem :P) nagrywa najnowszą piosenkę, w której podkładem jest "drobiu mjuzik". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fajna ta muzyczka przyjemnie się słucha ale mnie to nie przypomina żadnego gta czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Fajna ta muzyczka przyjemnie się słucha ale mnie to nie przypomina żadnego gta czy coś w tym stylu. no masz racje,nie przypomina,pracuje nad bitami,pewnie coś wrzuce niedługo,w nocy robiłem bita ale weny nie było i sąsiadka stukała po ścianie :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dawno tu nic nie dawałem,więc daje dzisiaj,wczoraj w nocy zrobiłem jakiegoś dziada,waga lekka 30 sekund,wypowiadajcie się jakie to? https://gmclan.org/up5029_8_murdalow_kibel.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 offtop: No! Potwierdziło się, teraz już na 100%, że drobiu to lowrider :D Teraz niech jeszcze bigshark wróci i będzie jak za dawnych czasów :] A muzyczka fajna :kicking: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Drobiu zarzuciłbyś linka do stronki z której masz sample? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Drobiu zarzuciłbyś linka do stronki z której masz sample? Wiesz nie pamiętam skąd je mam,bo ogólnie czasem po kilka godzin z nudów siedzę i szukam sample w google,czasem idzie coś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi