RaV Royal Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Tytuł: Haymower Driver Gatunek: Hmmm... KTTD (Koszenie Trawy Top Down xDD) Opis: Nasz bohater to jeden z baaaardzo wielu mieszkańców naszego globu, który podobnie jak wieeelu mieszkańców nsazego globu chce zarobić trochę forsy. Nie jeest to jednak takie łatwe. Próbował się on już zaciągnąć do wielu prac, ale nigdzie nie mógł zagościć na dłużej niż kilka dni. Jednak za pewnym razem trafił na jednego z mieszkańców naszego globu, którego nie chcielibyście napotkać w ciemnej alejce i to nocą. Mowa o Łysym. Zaproponował on naszemu ziomkowi pewną ciężką robotę - koszenie trawy u jednego z nieznośnych mieszkańców naszego globu - bogatego bankiera, którego posiadłości rozrzucone są po całej Polsce. Skoro nasunęła się kolejca szansa na zarobek, nasz nieudolny hero postanowił spróbować i tego. Z biegiem wydarzeń w grze, będziemy pracować u różnych osób, w różnych miejscach kraju, a może nawet świata. Autorzy: Programowanie: RaV Royal Fabuła: RaV Royal Grafika: RaV Royal Muzyka: --------- Screeny: Menu :D:D Tutorial PS: Grafika z menu zmieni się na 120% Ogólnie grafika w grze jest tylko przejściowa. Mam zamiar zrobić porządny system (może nawet silnik) gry i dopiero znaleźć grafika, czy kogoś, kto pomoże przy graficzce... PS2: Fajny ziomek w menu, co??? xDDDD :D:D PS3: Aha, zapomniałem dodać, że nie liczę na wysokie noty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No pomysł może orginalny ale czy ciekawy? Mało trochę opisałeś tę grę. Co cały czas będziemy kosić trawę trochę to nudne <_< Będzie się dało kupić nowe kosiarki? Jeśli tak to by było fajnie. Masz 3/5 bo grafika mnie nie do końca przekonuje. Ps. Ja bym to menu zostawił na serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Więcej takich gier ! 5/5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Pomysł dosc ciekawy a zarazem oryginalny, grafika do poprawy z tego co widze i wiecej urozmaicen by sie zdało bo same koszenie trawki to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Pionierski pomysł... ^_^ A grafika w menu nie jest zła - ma swój styl. Tylko dorób jakieś cieniowanie gostkowi, i nanieś takie same, że tak to nazwę, "szarpane linie" na auto (a, i żeby auto nie było grubości kartki papieru) Nie rozkręcaj się z tym projektem - koszenie trawy to jednak nie jest najlepszy pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totaller Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Lol twój pomysł na grę jest jak papier toaletowy, sam se dopowiedz dlaczego... <_< I ta grafika... Oo' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 @UP: Nie znosze takich ludzi. Co do projekty to nie przejmuj się opiniami 2 powyższych. Rób ją dalej opracuj zajeczaderski silnik gry, znajdź porządnego grafika i asta la vista UP i UPUP. Aktualnie mogę dać 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Dobra, zaktualizowałem nieco fabułę. Dodam jeszcze, że skończyłem właśnie system wyboru kosiarki!!! <rządzi> :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 To możesz zapodasz jakiś filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 No zobaczy się, ale najpierw muszę trochę zoptymalizować plansze, bo z każdą sekundą coraz bardziej zamula, przynajmniej na moim starym kompie... Tymczasem dwa nowe screeny: Nie patrzcie na polsko-angielski hud(?), bo zmnieniłem zdanie i gra będzie po naszemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi