PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Tez mialem ten blad :) Wzialem pistolet, i celowalem do srodka siebie, udalo mi sie przezyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narlo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Widać trafiliście na zboczonego Grzybo Stwora, który starał się wam wejść pod pancerz :D Tak jak pisałem, amunicji jest o wiele za dużo. Nie trzeba nawet biegać w każdy kąt, żeby jej wystarczyło :] A jeśli chodzi o nanotkankę, jest w sam raz. Znaczy się, jest jej mało, ale nie trzeba aż tak dużych zapasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 z tego wynika ze hp mobow musi rosnac wraz z poziomami nieco szybciej... (wieksze zurzycie amunicji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Skończ tą grę grubasie. Sorry za necromancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Mam dość Twoich postów, ale się z Tobą zgadzam. Powiedz chociaż, czy projekt oddycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ledwie dycha przytloczony nadmiarem rzeczy ktore trzeba zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Bardzo fajna gra ale mógłby być speed szybszy;> daje 9\10 skończ to!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 mały update: https://gmclan.org/up3255_4_zaraza_SA_7a.html -system surface-ów wyswietlajacych krwawe bryzgi i ciała tego wszystkiego co gracz zdoła zastrzelic na planszy o rozmiarze 5000 na 5000 pixeli -no i zmiany kosmetyczne tego i owego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie wiem czy to tylko u mnie ale gra mi nie działa . Klikam w ikonkę ładuję się , pokazuje się menu i klikając : w nowa gra , wczytaj bądź wyjście nic się dzieje ( klikałem jakieś 2min ) , nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 hmmm... dziwne, komuś jeszcze nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 u mnie wszystko działa więc to chyba nie przez grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sprawdziłem ponownie tą grę niestety ponownie to samo , nie wiem co jest ale nie działa . Wchodzę klikam np. nowa gra i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Gierka mi się za bardzo nie spodobała. Tu się chodzi po laboratoriach czy po kanałach? Mi się wydaje że po tym drugim. Za mało otwartych przestrzeni a te ktore sa sa za male. Mam pytanie, czemu gdy sa dialogi od jakiegos typa to sie caly ekran srebrny robi? Lepiej było w poprzedniej wersji z tymi dialogami. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Sprawdziłem ponownie tą grę niestety ponownie to samo , nie wiem co jest ale nie działa . Wchodzę klikam np. nowa gra i nic się nie dzieje. To samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 U mnie działa.Teraz opinia. Menu do wymiany bo nie pasuje. Rozdzielczość także przydało by się zwiększyć (chyba 800x600 jest ;/). Grafika taka sobie, a reszta dosyć spoko. -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 800x600 he he he. nie chcial bym nikogo obrazac, ani robic zlosliwych aluzji wiec nic wiecej na ten temat nie napisze. jako ze jak widzicie projekcik lezy w zapowiedziach... pytanie dnia: czy chodzi w miare plynnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 @UP Nie masz polskich znaków na klawiaturze? Nie rozumiem o co Ci chodzi ale na moim monitorze 20" panorama pixele są ze 4 razy większe niż powinny być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Egze, to przeczytaj jeszcze raz. Jak teraz sie uzywa ze apteczki? I podnoszenie mi cos nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 klikasz apteczke prawym i sie używa (oczywiscie ta w ekwipunku). aby podniesc/uzyc trzymasz ctrl (kursor zmienia sie w raczke) i klikasz lewym na przedmiot/obiekt - tylko musisz podejsc dosc blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Chyba ze tak lol. Ale tamto ostatnie wyjscie byla fajniejsze. Z kroplowkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pobrałem grę na laptopie i działa. Więc gra mi się spodobała , graficznie według mnie jest dobrze . Fabuła gry również jest dobra. Tylko na planszach jest za dużo elementów i czasem gubię wzrokiem bohatera . Ogólnie gra jest spoko , moja ocena to: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 AL na szybko, może coś z tego będzie. Ciekawa będzie pełna wersja :P . Na razie 4/5 :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 copo, Ty masz jakieś dziwnie nieprzeciętne oczy. Jak ja pisałem (nie o tej grze, ale to nie nie zmienia), że 30 fps jest straszne, to pisałeś, że ludzkie oko nie jest w stanie wychwycić więcej niż 25 (co jest oczywiście bzdurą) i 30 zupełnie wystarcza, a teraz, jak ktoś napisze, że 800*600 (czy 1024*768 jak dla mnie to jest) rozciągnięte do np. 1680*1050 (a wolę nie myśleć o 1920) jest be, to zmywasz go jakimś tekstem, co byś nie chciał go obrażać. Obraź mnie, użyj złośliwej aluzji, ale napisz o co chodzi, i najlepiej zmień nastawienie co do ustawień wyświetlania swoich gier :) Gra działa, chodzi szybko, bynajmniej względem maksymalnego framerate'u, tylko uwaga - rysowanie światła, trochę dziwnie wygląda, jak rysuje się ono jakby nie nadążając za viewem - widać to jak się "ogląda" w tą i spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 tak czy inaczej 1024x768 to nie 800x600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 że ludzkie oko nie jest w stanie wychwycić więcej niż 25 (co jest oczywiście bzdurą) To rzeczywiście nieprawda. Ale zależy jak to rozumieć. Jeśli chodzi o zauważenie różnicy w płynności, granica to jest jakoś ponad 60-70 (przynajmniej tak słyszałem). Ale jeśli wziąść pod uwagę, czy dałoby radę przeczytać teksty powtarzające się z prędkością 60 fps'ow... raczej nie. Wtedy może będzie te 30 :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 maly update: wersja testowa wraz z edytorem plansz https://gmclan.org/up3255_4_ZARAZA.html gra wczytuje jako pierwsza "level_01.lvl" a potem kolejno 02, 03 i tak dalej obiekt zmieniajacy plansze to schodki ze strzalka w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Brzydki edytor, gra fajna, ale nie wiem czym się cokolwiek podnosi i co można podnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 No to wciśnij F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 w zwiazku z kilkoma przypadkami braku plynnego dzialania: https://gmclan.org/up3255_4_Zaraza.html wersja bez surface. chcialbym prosic osoby ktorym gra nie dzialala plynnie w poprzednich wersjach o sprawdzenie tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi