Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Powitajcie Paranoia Hospital do kwadratu. Zamiast szpitala mamy miasto i tragedie jego mieszkańców. Gra w nowatorsko-łże-artystycznej formie serialu. Miks wszystkich gatunków i projekt pochłaniający wszystkie inne. Wszystko zaczyna się od serii brutalnych morderstw wstrząsających spokojnym osiedlem... a to dopiero początek. Enyłej, żeby nie zepsuć niespodzianki, mam problem. Sporo dialogów w tej grze będzie i zastanawiam się jakim głosem powinny mówić postacie. To będzie zakręcona gra więc mam cztery pomysły: a ) Normalnym głosem b ) Głosem zniekształconym komputerowo c ) Kompletnie abstrakcyjnym, np. odgłosami piły czy pukania d ) Bez odgłosów, tylko dymki z tekstem/obrazami. Jak komiks W sumie jakieś komentarze dot. grafiki też by się przydały:D Z dziennikarskiego obowiązku, tytuł gry wzięty z genialnej mangi autorstwa Shintaro Kago. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Znaczy zabiłeś Hospital Paranoję, czy to właśnie jest Hospital Paranoja, ale w innym wcieleniu? Zdecydowanie c). Rozumiem, że ten potworny błąd natury ortograficznej został zrobiony celowo? ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Hospital Paranoia w innym wcieleniu. Dzie jest ten potworny błąd?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A, już nic. Czcionka dziwna, to mi narząd wzroku zmyliło. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Według mnie można by było zrobić a), jednak z pomocą GMC. I lekkim spowolnieniem głosów, aby brzmiały starzej :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Według mnie można by było zrobić a), jednak z pomocą GMC. I lekkim spowolnieniem głosów, aby brzmiały starzej Czy wiesz, co to jest Pitch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jest teraz szalenie popularny jakis syntezator mowy ivona czy cos w tym guscie - nagraj jakies "bla bla bla" jak w simsach gdzie ludziki cos tam gaworza ale nieda sie tego zrozumiec... i podepnij pod komiksowe dymki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Bierzesz Melodyne i zrobisz wszystko z tym głosem w prosty sposób. A jak chcesz darmowo i o wiele mniej funkcjonalne, to Audacity. Sądzę, że nawet wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Copo: Ivona odpada, pasuje TYLKO do przeróbek tekstów Pudziana trzeciej kategorii na youtubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Pomysł Copo jest dobry :) Grafika będzie taka jak na drugim SS? Czy to tylko taka pokazowa scena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Rzuty się będą zmieniały, ale będzie, mniej więcej, taka. Mniej białego, więcej kiepskich tapet (jak z menu w pierwszym screenie) i nagłych ujęć detali. No i więcej szczegółów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja polecam wersję a). mogę nawet użyczyć głosu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja polecam opcję e) wezmę flaczka i mi nagra, bo jest prawie tak fajny jak Mike Patton <3 Czemu w Valhalli? ]; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 d), będzie klimatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja stawiam na combo d i e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 c ) Kompletnie abstrakcyjnym, np. odgłosami piły czy pukania Nie ma innej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Chyba B ). W sumie chodzi o to by symulować mowę przez "bla bla bla", "hm", "ah", "ech" i inne uchy i huhy. Grafik niestety za mało by cokolwiek komentować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Taki pierwszy screen. Wiele do poprawy, ale czasu dziś brak. Na razie wyskakujące wiadomości to grafiki, po nowym roku znajdę czas i oskryptuję wszystko by łatwiej i szybciej wszystko szło. Chyba można ten temat już do zapowiedzi czy innego czegoś przesunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No i dobrze, że mnie posłuchałeś, bo wygląda bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a i b zdecydowanie, nie ma to jak sluchac zamiast lampić sie w literki. jak cos moge tez uzyczyc swojego bassu jak mi sie spodoba koncepcja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi