Joy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dobra.Zrobilem gre.jak to tera wrzucic w obieg.Jest to oczywiscie freeware :D Pomocy!!!Moj genialny kuzyn nie ma internetu! :crying: Moge polegac na waszej pomocy, Przyjaciele?Jak mam to teraz rozdac przez globalna siec? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wrzuć na gmclan w uploader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie chce mi się wrzucić bo wyskakuje błąd serwera :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 www.rapidshare.de ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 jest już koniec świata tvomka już go rozbił mam jeszcze lepsze gra takie jak "little fighter footbal", "lampart football" i super mega przyszly hit: WAR CIENIASY 1.2.2 (zajmuje 1.84MB) :D chyba link z grą to http://rapidshare.de/files/10047639/tvomek.zip.html :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 tak na sera to ja robie War Cieniasy.i poimagalem w innych grach.joy to moj kuzyn.i tak nie wrzuci swej gry bo mu sie nie chce :boxed: nic nie zmysli co wy chcecie od gry mojego kuzyna przecież jest fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 O ? co to jakiś temat zdominowany przez Joye i Cepy? Przosze powiedzieć wszystko ładnie po kolei i bez nerwowów , bo tak się rajcujecie że zrozumieć was się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 posun sie Joy ja pisze tera.JOYSONS BABY NIE WIE jak to sie wrtzuca do internety :P u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 musze wkroczyć do akcji bo nie gadałem dość długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joy Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 zacznijcie coś pisać ty rumunie i gumamenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krecha Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 i tak tego nie wysle.nie umie i nie bedziecie w to grac. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi