PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 i zeby globi przepadl w zapomnienie :( probowal mi sie wlamac na kompa, zly jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A ja życzę komuś odpowiedzialnemu, żeby zdjął z mojego IP bana na #gmclan.org (Dziab jest wkurzona, że nie może chatować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wiedzialem ze to twoja siostra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 GML with ( all ) { zyczenia += "Wesołych świąt i zdrowia"; if menopauza==0 and wiek >= 15 { zyczenia += " oraz barwnego zycia seksualnego"; } } show_message(zyczenia + "Życzy TWOJA STARA. " ); Poprawka kodu Jakluba, bardziej pod nasze prawo :sp_ike: @Poxipol: Też w to wierzymy. Korodzik, młodszego brata też przyprowadziłeś na forum, czy to Twoje fake konto ;p ? (mam na myśli mallo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 zapomnieliście zadeklarować zmienną 'zyczenia' ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 No dobra, Wesołego wszystkiego. A teraz zdejmować mi warny >:[ To Wy wczoraj święta mieliście ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Korodzik, młodszego brata też przyprowadziłeś na forum, czy to Twoje fake konto ;p ? (mam na myśli mallo) Niech no ja tylko bratu powiem... "Twoje posty są tak głupie, że ludzie biorą cię za fake konto!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Niech no ja tylko bratu powiem... Noooo, to czekamy na kolejną prowokacje 12 latka [strzelam] o ujawnienie danych osobowych tego i tego żeby móc mu wysłać podanie do sądu o zniesławienie..... -_-" A tak BTW Wszystkiego Najlepszego! 誕生日おめでとう! С Днем Рождения! عيد ميلاد سعيد! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wszyskiego najlepszego, dużo szczęścia, samych fajnych żeczy pod choinką, żeby admini już się nie czepiali (modzi też xD), żeby starzy was nie wpieniali i żebyście tworzyli gry, takie jak Borek i Psichix :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 @up-rz @Korodzik-heh nowa generacja riposty :D zaraz beedziemy slyszec, "jestes taki debil, ze ludzie biora cie za fake konto" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 To, ten, tam... wesołych świąt. hoł, hoł, hoł. i szczęśliwego kurczaczka i dobrego jajeczka x.x i jeszcze suchego lanego poniedziałku i wiele walentynek z wakacyjnymi palmami i żeby wam ksiądz mało popiołu do kinoli nasypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja jeśli mogę, to chciałbym życzyć wszystkim prowokatorom, degeneratom, globiemu i spółce zoo: Dziękuję Wam za te wszystkie akcje na GMClanie and: I Wish U a Pedo Christmas, and a Fuck'n new year! ;D (Z góry przepraszam tych co znają angielski i tłumacząc te słowa w jakikolwiek sposób poczuli potrzebę reportowania. Po prostu kończy się ten rok, to raz cholibka mam prawo powiedzieć co mi na wątrobie leży :) ) tzn co ci leżało na wątrobie? życzyć nam "pedo-świąt"? :boxed: to ja nie będe cham i życzę ci 'nekro-świąt" i dużo trupów w łóżku :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 tzn co ci leżało na wątrobie? życzyć nam "pedo-świąt"? :boxed: to chciałbym życzyć wszystkim prowokatorom, degeneratom, globiemu i spółce zoo Jesteś prowokatorem, degeneratą, globim lub spółką zoo? Niewiedziałem, przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 a kto jest w tej spółce zoo? Bo jestem bardzo ciekaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jesteś prowokatorem, degeneratą, globim lub spółką zoo? Niewiedziałem, przepraszam...hmmm, a ty masz 13 lat i się nadajesz na pedo-święta. wpadasz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Successful wishes are successful wishes! (Też umiem angielski :o) A całemu GMclanowi życzę, aby udławił się swoimi klockami..ekhm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 d20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 hmmm, a ty masz 13 lat i się nadajesz na pedo-święta. wpadasz? :) A ty nie zauważyłeś że PsichiX napisał to do tych prowokatorów itp a nie do nas wszystkich? :P EDIT: Wszystkiego najlepszego cytatom "halp nał plox", "plx halp i nid halp", "kum hir aj nid som halp" oto Wasze tysiąclecie, żyjecie już 1000lat i dalej wkurzacie ludzi! [śize=10000000]!!![/śize] Jeżeli to czytasz, wiedz, że powyższy błąd jest celowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A ty nie zauważyłeś że PsichiX napisał to do tych prowokatorów itp a nie do nas wszystkich? :Phmm, ja wiem że psichix miał na myśli "halpowiczów", bo ich nie lubi. a ja chyba do nich należe bo jestem współzałożycielem kanału :rolleyes: btw halp już nie istnieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Panie Kamracie na macie xD Aj nid halp ływ dis pajrats! Dżołk xD Ja też nie lubie halpowiczów , ale to część naszeko komiunity xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ale ty pr0 inglisz ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 WsHyStKiEgO nAjLePsHeGo ;))))) ;**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 jes aj noł. bat ju Piczer, ju dont łisz me meri kristmas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 @Flaq: Lol. SwEeT BrOkAcIk XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dont jus łerd 'kristmas'. Yt saunts 'chrystmas' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Lol, wziąłem do buzi jak najwięcej ryby, bo siostra zapewniła, że nie ma ości. I miała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Psihix, ja też chcę świąteczną promocję ;ó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Święta, święta i po swiętach xD. Pisać jak wam minięły xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi