Ch3mical Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Hmmm... nie ma to jak link do wikipedi, z działem o klimacie, jaki ma mieć gra. Weź ty się człowieku opanuj. Idź spać. I pomóż mamie zmywać po wigilii xD A tak na serio: Nie zmieniał klimatu, bo ten jest fajny :] Podoba mi się. Już sobie wyobrażam, jak ślęczę dniami i nocami nad kompem, miażdżąc rzucających we mnie bomby Chińczyków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 tak jestem już trochę przymulony ale czeba jeszcze na pasterkę iść ! .... a bomby mają napisane "made by żółtki" może jutro wrzucę nowe screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 sorry za dubla ale nowy screen wymaga odświeżenia a więc: wiem że grafika szajska ale ciągle nie mam grafika tu widzimy jedną z pobocznych misji gdzie musimy doprowadzić naukowca do rzeki a no i oczywiście jedną z 12 broni. Mamy 6 broni zwykłych (shotgun,AK-47) oraz 6 ulepszonych tu jedna z lepszych elektromagnes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Przerzuć się na Photoshopa albo GIMPa. Nawet zwykły user może tam zrobić arcydzieło! Spójrz na lack of decay. Nie jestem pr0 grafikiem ale jednak coś wyskrobałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Łaaaa, czemu to takie porozjeżdżane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 no bo ja to rysowałem :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 do kogo on strzela na tym screnie? jakies bydle duze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 fajne to :thumbsup: Pisz następnym razem bardziej rozbudowane wypowiedzi. I radzę przeczytać regulamin. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A co to jest pśikawka na wodę? A tak w ogóle to zrób jakieś drzewa czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 mhm, w grenlandii to az roi sie od drzew, jednym wielkim lasem mozna to nazwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 tu jedna z lepszych elektromagnes Dla mnie to wygląda jak pneumatyczny super-automatyczny wielkokalibrowy miotacz pasty do zębów. A w ogóle to od kiedy elektromagnes wydziela błyskawice? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 W Strefie 0 *dum dum duuuum* wszystko się może wydarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Bo to jest elektromagnez made in grenlandia. Oni umieją wszystko :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Bo to jest elektromagnez made in grenlandia. Oni umieją wszystko :sp_ike: Tylko Polacy umieją wszystko! Umieli po pijaku wygrać eliminacje do Euro 2008, Robek umiał po pijaku zająć czwarte miejsce w F1, Małysz umiał po pijaku wygrać turniej czterech skoczni... umieją też leżeć w przykopie 2 dni, zanim wytrzeźwieją... @topic: To takie duże coś, do czego nasz bohater strzela z psikawki, to co to takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Bo to jest elektromagnez made in grenlandia. Oni umieją wszystko :sp_ike: Chociażby w moim poście masz napisane <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 To takie duże coś, do czego nasz bohater strzela z psikawki, to co to takiego? Bo to jest elektromagnez made in grenlandia. Oni umieją wszystko sp_ike.gif Chociażby w moim poście masz napisane Przecież on pytał, do czego strzela, a nie z czego... A do czego strzela? To chyba jakiś miś polarny. Albo Minotaur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Według mnie to może być jakiś kamieniozaur z Grenalndii, ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 to jest ten drednot o którym wspomniałem wcześniej niestety view go nie pomieścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jakieś wieści dot. gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 1. Napis DREDNOT i NOTDRED 2. Wielkość drednota (czy tam notdreda) 3. Na pierwszym rysunku hipek ma pytajniczek, a na drugim widać wyraźnie sada :) :D Wygrałem ciastko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 okropna ta grafika,postacie jakby ripy z gry co psichix robił z jakimś tam typem,dużo gorsze,rąk postacie nie mają,okropnie to wygląda,fabuła wymyślona przez przedszkolaka albo innego malucha,niepowodzenia w tym szajsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set18 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Grafa nie za piękna nie będę oceniał bo nie chce ci zrobić przykrości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 up: po co ten post? a grafika moze byc. czemu nie? ja wole robioną własnoręcznie niż szukaj kopiuj wklej. ja Ci kibicuje, bo masz ambicje to robić i rób to dalej. mam nadzieję, że będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 O widzę że temat się nieco odświeżył właściwie projekt ledwo dyszy (chyba nawet zgubiłem kod źródłowy :jezor: ) ale może to i lepiej zacznę od początku nie przejadę się na starych błędach dojdzie nowa grafika no i fabuła oczywiście żeby się mnie nie czepiali (tak japanstache na ciebie patrze ) no i może ogólna koncepcja się zmieni (ale nie za bardzo żeby nie popsuć klimatu) tak że życzcie mi szczęścia a ja zabieram się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Hoho ciekawe jakim cudem zgubiłes kody :PP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 fajne to :thumbsup: Pisz następnym razem bardziej rozbudowane wypowiedzi. I radzę przeczytać regulamin. ΨΧΞ okropna ta grafika,postacie jakby ripy z gry co psichix robił z jakimś tam typem,dużo gorsze,rąk postacie nie mają,okropnie to wygląda,fabuła wymyślona przez przedszkolaka albo innego malucha,niepowodzenia w tym szajsie Rozdwojenie osobowości, czy po prostu dwie osoby na jednym koncie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Rozdwojenie osobowości, czy po prostu dwie osoby na jednym koncie? Hmm moze po prostu zmiana pogladów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Może nawet postanowienie noworoczne (pierwszy post był w 2008) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi