mallo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Czy ktoś da mi tutoriala grier bijatykowych typu brutal: paws of fury czy mugen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie. a gdzie jest słówko "proszę" B) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Prooooooooooooooooooooooooooszę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 43 sekundy szukania: Przykład Hanjuso https://gmclan.org/up328_4_bijatyka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Słyszałeś o MUGENie? Jeśli pytasz nas o takie rzeczy, prawdopodobnie bardziej się nada. Jeśli chcesz zrobić to na GMie, wytęż swój 9-letni mózg i spróbuj zrobić to sam (lub skorzystaj z przykładu Hansujo, który swoją drogą za dobry nie jest, ale może się przydać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dziękuję, ale ja chcę zrobić brutala remix 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 a w czym ci to przeszkadza? możesz zrobić takie gry jakie ci się wymarzą. Brutal remix 2 - też możesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Chodzi mi o wybór postaci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Chwile szukania i oto jest : https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=104 Przyklad wyboru postaci, znaleźc mozna wszystko tylko trzeba chciec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi