Hobik Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jak zapisać gre w rozszerzeniu exe ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Możesz to zrobić na kilka sposobów , aczkolwiek najłatwiejszym jest FILE , CREATE EXECUTABLE, ZAPISZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zawsze gdy wydaje mi się, że ktoś pobił już maksymalny rekord głupoty zadając najgłupsze na świecie pytanie, zawsze znajdzie się ktoś kto przebije go jeszcze bardziej. Pozostaje mi tylko czekać aż ktoś zapyta się jak wczytac projekt w GM. Hobik - przyznaję Ci nagrodę "Omo Inteligent 2005" w kategori "Tępak nad Tępaki". Wesołych świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Już bez przesady Gnysek. Ale prawdą jest też to, że jest to tak banalne, że... wystarczy do słownika zajrzeć <_< . Poza tym, to pytanie już było na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Gnysek, ja kiedyś chciałem zrobić Petrusosy 2005 w różnych dziedzinach i tam też znalazło się kilka podobnych 'kfiatków'. Ale fakt - u niektórych podstawy leżą i kwiczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Grudnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Możesz to zrobić na kilka sposobów , aczkolwiek najłatwiejszym jest FILE , CREATE EXECUTABLE, ZAPISZ To podaj jeszcze tych kilka sposobów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 No możesz jeszcze przedtem utworzyć grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 gnysek co ty powiesz czterooki nabijaczu postów. A ty co urodziłeś się i odrazu czaiłeś wszytko nie ? Jak masz pisać takie pierdoły to daruj sobie pisanie WIELKI KRÓLU GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 gnysek co ty powiesz czterooki nabijaczu postów. A ty co urodziłeś się i odrazu czaiłeś wszytko nie ? Jak masz pisać takie pierdoły to daruj sobie pisanie WIELKI KRÓLU GM <{POST_SNAPBACK}> Lol. Trzeba się dużo uczyć aby umieć tworzyć gry (ale nie wszyscy - ja jestem clickowcem ;p). A królem to na pewno jest - w porównaniu do ciebie ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi