Lord Marcelot Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Temat: Gra Świąteczna Zasady - Musi to być gra o tematyce świątecznej - Musi to być gra kompatybilna z systemem Windows Vista? - Grę może tworzyć 1 osoba. Zakończenie: 24 grudnia 2008 o 00:00 Oceniają: Redaktorzy, Moderatorzy, Administratorzy i... Ja Zgoda od: Dark Maximal Nagroda: -10% warna Konkurs zakończony bez zwycięzcy, ponieważ nie dotarła żadna gra spełniająca warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ogólnie to może być wszystko tylko żeby się lekko wiazało ze świetami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No raczej nie zrobisz "Catch the św. Mikołaj" :D To się "lekko" wiąże ze świętami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Hm.. Nagroda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mówiąc "tematyka świąteczna" mam na myśli, aby fabuła gry opierała się na świętach. @UP hmm... miano "GMClanowego Mikołaja"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 O właśnie jakaś nagroda:) EDIT: A moze to być szczelanka?? ze wściekłym Mikołajem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A jak zrobie kilka gier np: 5 to zaliczysz je jako jeden projekt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie wiem, czy będzie się komuś chciało poświęcać 10 dni pracy tylko po to, aby się później okazało, że jako jedyny oddał grę... ;/ Wszelkiego rodzaju "dłuższe" konkursy nie mają sensu, jeśli nie ma żadnej, choćby symbolicznej nagrody. Żeby chociaż była pewność, że zostanie oddanych chociaż 5 porządnych gier (takich, gdzie autor rzeczywiście efektywnie wykorzystał ten czas, a nie robił grę "na odpieprz"), byłaby jakaś motywacja. A tak to wiesz... :P PS: A tak w ogóle to co z "Magic: The Gathering" :) ? Osobny dział, a nie było w nim postu od ponad meisiąca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie no no nagroda musi być może chociaż dolar na paypala albo 10 centów ;). A jak to nie może być zrealizowane to chociaż GML warn-=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nagroda ustalona ;) Informacje w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 kusi mnie, ale jeszcze nie wiem :) Bo mam 0 warnów, jakby była jakaś bardziej prestiżowa nagroda np. własny wybrany kolor podpisu na liście użytkowników to by zebrały się tłumy. Ale i tak postaram się coś zrobić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ja raczej zgłoszę gierkę... :P Jest czas, jest i pomysł. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 a moje Xmas Armando moze brac udzial?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie wiedzę by był tam punktu "gra musi zostać specjalnie stworzona na konkurs" więc tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 @Tymon: Więc jeśli w moim Syberian Assalut, podmienię głównego bohatera na mikołaja, a zamiast niedźwiedzi i tygrysów syberyjskich dam renifery, to też będzie mogło brać udział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Lord Marcelot - weź edytnij pierwszy post i dodaj to, co cytował Tymon :P Postaram się coś zrobić. Nie wiem tylko, jak w grafiką, no i wolnym czasem. (pomysłu konkretnego też nie mam, ale to akurat niewielki problem ;P) Otóż rodzice uważają, że czerwony pasek jest, ekhem, "normalnością". A mi, no cóż, jeśli dobrze pójdzie to będzie mi brakować tylko 2 oczek do paska... A akurat dzisiaj dostałem kartęczkę z ocenami do podpisu ;/ No ale cóż, rodziców się nie wybiera... ^_^ PS: Ale liczę, że na nagrodę rzuci się masa osób, i będzie z kim rywalizować... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ależ w regulaminie Areny jest napisane: 2. Praca musi być stworzona specjalnie na potrzeby konkursu lub pojedynku. Niedostosowanie się grozi dyskwalifikacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 czyli jednak nie moge wziasc udzialu... a szkoda bo jeszcze nigdy nic nie wygralem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Więc mam czas :P Na gdzieś tak 60% zrobię coś - to tylko kwestia pomysłu, no i przede wszystkim, grafiki ;/ Hmmm... A może można wykorzystywać czyjąś grafikę ;P ? Bo to głównie grafiki mnie powstrzymuje od zaczęcia pracy "od zaraz"... Edit: I tak orientacyjnie - kto będzie brał udział...? (inaczej - ile osóB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Grę może tworzyć 1 osoba. Myślę, że czasu jest wystarczająco dużo, a przez to graficy mają wyrównane szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Mam pytanie czy jak zrobię grę na XP w gamemaker 7 Lite. Będzie działała na Viscie? Bo jest taki punkt regulaminu tego konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tak. Albo przepuścisz ją przez konwerter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ile osób w sensie ile uczestników... :P Nie odpowiedziałeś - mogę wykorzystać gotową grafikę... :P ? Bo jakoś tak... głupio robić grę na jakiś prostokątach... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 a można wykorzystać swój domowej roboty silnik poruszania postaci? :/ Bo tak fajnie by się wtedy wszystko komponowało... btw. skończyłem go dopiero dzisiaj i jest w 50% na potrzeby konkursu :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @Dawidds Niestety nie możesz. @XivroX Możesz, ponieważ można to uznać jako przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Szkoda... ;/ Dobra, ja idę rysować prostokąty. A wy się tu zgłaszać do konkursu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wstawie coś https://gmclan.org/up4492_4_zamortuj_mikusia.html Zrobiłem dla jaj bo mi sie nudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @XivroX Możesz, ponieważ można to uznać jako przykład. Czyli moge zrobic gre na XenoNie? Bo w koncu jest to przyklad, na dodatek udostepniony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi