LolikZabijaka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Cześć mam pytanie, załączyłem tu ten obrazek i teraz moje pytanie jak to wygląda, bo według mnie wygląda fajnie, ale mój kolega pseudo krytyk gier powiedział że to wygląda do 'dupy" jeśli będzie wyglądać źle to powiedzcie jaki może być alternatywny background do tego poziomu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mam zastrzeżenia do tego, że buty wyglądają jak końskie kopyta. Poza tym, cieniowanie ludzi. Tak to nie jest tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jakkolwiek by na to nie spojrzeć, tej grafice daleko do ideału. Wszystko to jakieś takie rozmyte i ogólnie nienajpiękniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 czyli wykasować rozmycie, w porządku zrobię to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Tak, te buty trochę się rzucają. Mnie troszkę irytuje background mógłby byc troszkę ( ale troszeczke) ciemniejszy. Ogólnie jest dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 więc już się bierę za ostateczne poprawki gry niedługo wyjdzie pełna wersja P.12 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nie jest aż tak źle, ale mimo wszystko zmieniłbym grafikę drzew. W grach top-down bardzo rzuca się to w oczy. Podejrzewam, że gdybym grał w tą grę, nawet nie zwróciłbym uwagi na buty. Zrób większe i bardziej "liściaste" drzewa. Poza tym wszystko wydaje się jakoś tak bardzo monotonne. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 zrobię kilka nowych drzew :D a co do monotonii to się nie czepiaj bo jak mają wyglądać lochy w lesie politonnie ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 W lochach (w lesie rosnącym na bajkowej pustyni) naziści mogli czasem różne rodzaje posadzek stosować. :) Na Discovery fajny film o tym był (o lochach, nie o lasach na pustyni). No i nieco głowy trupom zwiększ bo teraz to komicznie a nie lochowo-politonnie wygląda. A tak już zupełnie na marginesie, lochy składające się z samych cel, umywalek, stołów do sekcji i półek z kośćmi (ew. aryjskimi relikwiami)? Bida z nędzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Czy tylko mnie się tak wydaje ale chyba każdemu drzewku pada inny cień. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zrób, że jak jesteś w budynku, to nie widzisz otoczenia. W życiu nie pomyślałbym, że to lochy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Kolega pewnie przyrównał go do byle jakiej innej gry, jaką w życiu widział. I miał rację, sry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czy tylko mnie się tak wydaje ale chyba każdemu drzewku pada inny cień. ;D No pada inny cień, no bo wkońcu te drzewa nie są takie same o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 niestety nie potrafię dobrze rysować drzew czy mógłbym prosić o jakąś poradę jak to narysować ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 że to wygląda do 'dupy" Mniej-więcej ma rację :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie wygląda to tragicznie :P Ale ja też nie skapnął bym się, że to lochy O_o Zmień background na bardziej ciemniejszy. Ale inne rzeczy są ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 W lochach już sama podłoga powinna być brudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A co z lochami pedantycznego papy-SS-mana? Tam jest zawsze czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi