Jalbum Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tytul: Skoczny Men Gatunek: platformowka Opis: Witam, przez dluzszy czas pracowalem w sekrecie (razem z kumplem) nad ta gra, teraz juz moge ja wydac. To nie jest zaden glupi "waz superowy" czy inny "mirror war". W Skocznym Menie wcielamy sie w Wieska - najskoczniejszego akrobate pod sloncem, ktory musi uratowac swe rodzinne miasto przed najazdem kosmitow. Na koncu trafiamy do ich wymiaru i staczamy wieka bitwe z Nadimperatorem. Gra ma 10 poziomow, na kazdym inna muzyka, nieco inna grafika. Nie jest to zwykla platformowka, pelno tu niespodzianek. Po drodze zdobedziemy specjalne moce dzieki ktorym pokonamy wrogow i przeszkody w inny sposob niz pistoletem. Download: Usunieto, powod: FAKE hehe patrz do mojego uploadera tam znajdziesz te gre Rozmiar pliku: 1,16 MB Autorzy: Programowanie: Przemcio Fabula: Jalbum Grafika: Jalbum, Przemcio Muzyka: z neta Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 jeżeli myslales ze mnie tym przestraszysz to się myliłeś... 1/5 i do tego piwnienes dostać warna tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Co to za szajs? Dołączam się do Farkraja, 1/5 chociaż nawet na to nie zasłużyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Fajne! Czwarty poziom trochę trudny ale kombinacja zapisz-wczytaj działa zawsze. Muzyczka też ujdzie. Będzie dwójka? 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ALE ZAJE2BISTA GRA!!!111one Normalnie nie ma co -.- Weź stąd idź :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Gdzies wczesniej bylo na ten temat... 1/5 przylaczam sie do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=5PNBM8_CdPo jest śmieszniejsze. Nie ma czego oceniać, ty nawet screamera dobrego nie umiesz zrobić. :] Jalbum/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitero Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 oj dobra dajcie spokój...Nastarał się przecież... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Niestety badziewie :( Myślałem, że będzie to coś normalnego, po przeczytaniu posta Jakluba, a dokładnie tego Nie ma czego oceniać, ty nawet screamera dobrego nie umiesz zrobić chciałem to zobaczyć... Gdyby tak ten "screamer" miał coś strasznego... Plusy: W miarę fajny dźwięk krzyku Minusy: To coś to minus ... Ocena: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 lipna ta gra. Mogłeś chociaż troche sie postarac. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ... Screamery to debilizm który może serio zrobić coś komuś np. ludziom chorym na padaczkę.. jak dla mnie jesteś kretynem i należy ci się ban ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 LoL, mógłbym w konkursie na stalowe nerwy wygrać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Grafa trzaśnięta w paincie za pomocą 2-3 ruchów myszą. Przynajmniej(tak mi się wydaje) ręcznie robiona. Reszta to kaszana 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Grafa trzaśnięta w paincie za pomocą 2-3 ruchów myszą. Przynajmniej(tak mi się wydaje) ręcznie robiona. Reszta to kaszana 1/5 lipna ta gra. Mogłeś chociaż troche sie postarac. 2/5 LOLOLOL!! widać kto ocenia po screenach i nawet nie ściąga :/ A ogólnie kijowe,już moje Na Święta lolol było lepsze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Potwierdzam to co pisze Moldis. Popre sie "faktami z wikipedii" .. "Nieuprzedzony widz jest narażony na duże niebezpieczeństwo, wskutek stresu czy szoku sensorycznego może wystąpić u niego atak epilepsji bądź trwałe uszkodzenia psychiki." Przez nie ktore osoby jest uwazany jako "trolling", osobiscie tez tak uwazam. 1/5 za wykonanie, pomysl i wogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi