Deusald (Adamentium) Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Tytuł: Motocyklista Adamson Gatunek: platformówka Opis:W grze jeździmy motorem i musimy omijać przeszkody aby dojechać do mety. Występują takie bonusy jak: -zwykły bonus 10pkt -super bonus 100pkt -życie +1 Występują też przeszkody: -ściana -1 życie -ogień -2 życia Sterowanie: strzałka do góry-w górę strzałka na dół-w dół Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: nie ma Grafika: troche z Game makera troche z internetu. Menu moje Muzyka:z internetu specjalna do gier Download:Motocyklista Screeny: https://gmclan.org/uploader/4940/Screen_2_z_motocyklisty.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Pomysl niezly, masz na poczatek 3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Co w tym menu jest Twoje? ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Przede wszystkim, na początku zrób jakieś odliczanie przed startem;/ A co do gry - Takich pierwszych mini-gierek lepiej nie pokazywa na forum, bo i po co, ale nieważne... Grafika nijaka, muzyki wolę nie oceniac. I wywal to zielone tło z menu ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Pomysl ciekawy, ale grafika fatalna, a do tego nie wiem od kiedy to sie zatrzymuje jedac w lewo czy prawo :D 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zagrałem i ... spodobało mi się. Gdyby nie odstraszająca grafika i muzyka byłoby 3,5~4, ale tak dam Ci 3 :) Plusy: Pierwsza gra Ciekawy pomysł Duża ilość poziomów Minusy Grafika i Muzyka Menu z przykładu Fajna mini-gierka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 gierka nawet przyjemna ale nagłe pojawianie się na planszy i przywalenie w kamień nie budzi u mnie zachwytu. Gdyby była lepsza grafika i lepiej ułożone poziomy (do dużej ilości przedmiotów po prostu nie da się dojechać). @mimek uważasz że pierwsza gra to jest +? bo ja nie pozytywne: + pomysł + jedna z niewielu gier na GMC którą ukończyłem w całości :D negatywne: -- grafika! -- muzyka -- nagły spawn -- nieprzemyślane poziomy mogło być dużo lepiej, jak dla mnie chwalenie się "to moja 1 gra więc jest super" nie jest wymówką... poddaje ocenie tak samo takie gry jak i inne i z tej oceny wychodzi mocna dwójka Ocena: ~~.:: 2 ::.~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mi osobiście gra się nie podoba. Ta muzyczka wnerwia a grafika przeraża O_o. Nawet nie użyłeś image_angle. Więc za tą grę mogę dać jedynie 1/5. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Egzekutor jeśli pamięć mnie nie myli to w wersji bez klucza nie można image_angle używać, a wiadomo że nie ma klucza bo w lewym górnym rogu pojawia się logo GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 No też fakt, że to lite :P . Wcześniej tego logo nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 uważasz że pierwsza gra to jest +? bo ja nie Tak, uważam, że to plus, ponieważ nie jest to Catch the Clown, ani jakieś bezsensowne przerobienie przykładu, choć gra nie jest perfekcyjna. Ale cóż jeśli uważasz, że to nie plus, to nie będę tego podważał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Plusy : [+] - Zostałem mile zaskoczony, że w menu gra muzyczka z Sonika (A właściwie z Special Stage)! [+] - Przynajmniej można pograć. [+] - To nie Kacz De Klaułn przynajmniej :). Minusy : [-] - Zielone tło w menu. [-] - Muzyczka w grze właściwej nudzi się po kilku minutach :(. [-] - Nudzi się po jakimś czasie. [-] - Źle zbalansowany poziom trudności :(. [-] - WTF czemu w jednym poziomie jest bardzo utrudniony dostęp do bonusowego życia? [-] - A skoro w temacie żyć jesteśmy - czemu one się resetują, gdy wkraczamy do kolejnego poziomu? Ogólnie - 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenty4 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Powiem tak: + gra nie polega na łapaniu klauna + calkiem ciekawy pomysł - irytujące tło w menu... - muzyka też - motor za szybko pojawia się ponownie po straceniu życia - mogłeś bardziej przemyśleć poziomy trudności A poza tym jak wspomniał już Lenin, to lepiej nie umieszczaj takich "pierwszych minigierek", bo na 99% będą one całkowice gładzone :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 przyznam, że nie jest tak tragicznie. + pomysł + dużo poziomów - grafika! - kolor z menu strasznie wali po oczach - troszkę monotonii w tych poziomach - kiepska muzyka - słaby gameplay bo powinno być z 5 sekund na przygotowanie się przed startem ogólnie 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 poprawiłem trochę: -życia nie restartują się -muzyka nie rozpoczyna się po każdym nowym poziomie -jest to wersja pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 poprawiłem trochę: Teraz mi daje Error : Not a valid game file, a i w konwerterze czyta, że to nie jest gar z GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 teraz już ok A jaki konwerter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi