Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam!!! Założyłem ten temat aby się dowiedzieć od was czy wierzycie w takie rzeczy jak kosmici Ufo itp.? Znalazłem pewien filmik na YouTube chciałbym abyście go oglądnęli i wyrazili swoją opinię: Part1 Part2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Strasznie ciekawe :sleep1: . Za 10 lat paintowe ufoludy napadną na ziemię i zaczną zabijać ludzi <_< . LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A skąd wiesz, że nie? Ja twierdzę, że kiedyś to nastąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Temat w sumie i dla mnie bez sensu, ale to nie znaczy, że nie można prowadzić na ten temat dyskusji. Tym bardziej, że GMclan nie zajmuje się tego typu tematyką. Dlatego proszę, jeśli was to nie interesuje, to zostawcie ten temat w spokoju i dajcie się wypowiedzieć tym którzy na prawdę tego chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Podejrzewam, że gdzieś we wszechświecie istnieją jakieś formy życia, dlaczego nie? Inna sprawa, że tak zwane "UFO" to po prostu złudzenia optyczne/wymysły znudzonych grafików komputerowych. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jeśli chodzi o latające spodki, to sądzę, że to ludzie z przyszłości, bo: 1. "Talerze" są aerodynamiczne, co sprzyja osiąganiu dużych prędkości. 2. Wg. Einsteina poruszanie się szybciej niż światło to cofanie w czasie. 3. W większości opowiadań, statki te robią chaos a potem odlatują i znikają. To tylko moja teoria. Co do innych form życia: Uważam, że jak Ziemia zostanie zniszczona, a ludzka rasa zostanie zlikwidowana, to na innej planecie powstanie życie. Może kiedyś na Wenus było życie, ale Słońce tak się powiększyło, że wszelkie żyjątka poginęły... Tego nie wie nikt i nikt tego raczej nie będzie wiedział (trzeba by było pobrać jakieś próbki z Wenus żeby zbadać czy coś tam żyło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Blossom goodchild miała rację, 14.10.2008 przyleciało UFO: http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Tak UFO istnieją! ...UFO to nie znaczy "statek kosmitów". UFO = niezidentyfikowany obiekt latający = takie coś, co lata i nie wiadomo co to jest. Tak więc UFO istnieją, ale mogą to być po prostu złudzenia, balony meteorologiczne czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ciekaw jestem czy kosmici zaatakują ludzi jak w każdym filmie? Może to właśnie ludzie będą tymi kosmitami i zniszczą inną cywilizację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nawiązując do najnowszych badań: Załóżmy, że czas istnienia wszechświata to czas życia człowieka (taka skala :P) . W takim razie czas istnienia cywilizacji mogącej w jakiś sposób eksplorować kosmos to długość równa pstryknięciu palcem (wyczytałem to w jakimś świecie nauki czy czymś tam :) ). Innymi słowy: Prawdopodobieństwo, że jakaś cywilizacja żyje równo z nami jest małe, ale prawdopodobieństwo, że żyła bądź będzie żyła jest duże ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Albo też mnie ciekawi jak ludzie wybudowali piramidy? Przecież są takie piramidy, że nawet w szparze między blokiem a drugim blokiem igły się nie da wsadzić. Moim zdaniem to mogli kosmici pomóc ludziom takie piramidy zbudować laserami czy czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 czlowieku, to dla ciebie prad wylacza i giniesz? Egipcjanie byli madrzy, uzywali mozgow, a nie komputerow, laserow czy innych ow science is a liar, nie istnieje nic takiego jak duchy czy ufoludki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Tak tylko nawet teraz ludzie by mieli kłopot (może by się udało) zrobić takie piramidy. (chodzi mi o dokładność nie o budowę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie, nie wierze w Ufo wszystko to fotomontaże gdyby to było ufo, naszą ziemią zawładnęły by już dawno inne istoty z wszechświata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Bassmaster tylko potwierdza, że ludzka natura ma charakter czysto destrukcyjny. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ludzie teraz mieli by problemy, z budowa piramidy, po cala robote zwalaja na komputery... Egipcjanie byli MĄDRZY, i latami budowali piramidy MOZG jest nie tylko do myslenia o ladnych dziwczynach w szkole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A może mieli takie mózgi jak w starwars? Że telepatycznie te kloki przenosili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Egzekutor za dużo się filmów naoglądałeś i innych fantastycznych gier. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie, po prostu tak myślę (każdy myśli inaczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Kolejny Tuxman się znalazł... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Co, Tuxman też wierzy w ufo?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Co wy tak na tego Tux-mana ?? :rolleyes: Chyba nie ma sensu dalej prowadzić tego tematu więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi