Jalbum Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 tworze gre o gwiezdnyhch wojnach wktorej jestes darth vaderem i musisz zniszczyc baze rebeliantow. Mam pytanie, jakie macie pomysly do tej gry Oto co w niej na razie bedzie: - rozne moce (np. duszenie na odleglosc, telekineza) - roboty i rebelianci z pistoletaqmi - walka na miecze swietlne - latanie xwingiem - walka z Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie nie mamy i na łeb se sramy. Nażryj się amfetaminy podobno dobra na myślenie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Najnowsze shadery i porządny ragdoll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Fizyka oraz wsparcie dla directx 10.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Pavulon, dożylnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 gdzies na dysku mam dlla ragdolla, jak chcesz powiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 jestes darth vaderem i musisz zniszczyc baze rebeliantow Ale tak... w pojedynkę? Zmęczy się biedaczek:( latanie xwingiem TAK! Darth Vader lata x-wingiem i niszczy w pojedynkę bazę rebeliantów! Niech jeszcze jakąś planetę wysadzi albo coś, bo nudno będzie. walka z Yoda Chcę to zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Eeee... czy Vader przypadkiem nie powinien latać TIE fighterem? xP Edit: a dokładniej TIE advanced x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 nie nie nie, Vader w zwykym TIE ? bez tarcz? jesli juz to w Tie Advanced... a co powinno byc w tej grze? przyjemny gameplay, i nierazaca w oczy gafika, i w miare logiczna fabula (w co watpie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie rób gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 odrazu w czarnej gwiazdie czy jak to sie nazywalo :D ja sie biore za moja wersje, jalbum nie obrazisz sie jak wezme pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 tworze gre o gwiezdnyhch wojnach wktorej jestes darth vaderem i musisz zniszczyc baze rebeliantow. Mam pytanie, jakie macie pomysly do tej gry Oto co w niej na razie bedzie: - rozne moce (np. duszenie na odleglosc, telekineza) - roboty i rebelianci z pistoletaqmi - walka na miecze swietlne - latanie xwingiem - walka z Yoda I. Naucz się pisać II. To samo co w I III. Jak znam twoje gierki (tam coś z mirrorem było chyba) to będzie lipa IV. Projekt naprawde udany z tego co widać V. To jest forum a nie miejsce dla tych nieumiejących pisać i niemających Mozilli Firefox VI. Chyba ci wystarczy tych pomysłów. :D VII. Jak grafa będzie ładna, to pewnie z neta, bo twoja grafa jest kipska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 V. To jest forum a nie miejsce dla niemających Mozilli Firefox Nie wyganiaj z forum ludzi nie używających ciężkiej i wolnej kobyły. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mozilla to kobyła? Bezczelność. Za to Opera - to dopiero kobyła. Rusza się jak ciężarna słonica. Nie mówiąc już o tym ,że Opera co jakiś czas wyłącza się sama z siebie bez szczególnego powodu. Jalbum: telekineza? No chciałbym to zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Za to Opera - to dopiero kobyła. Rusza się jak ciężarna słonica. http://pl.youtube.com/watch?v=vhTNchcZZuY ontopic: Co ma być w grze? Grywalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 @Upup-mozilla ma to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 @UPUPUPUPUP Chodziło mi o ortografię - Mozilla, chyba wiecie o co mi chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 @Upup-mozilla ma to samo :) Nie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie u mnie.To pogratulować, że dokonałeś cudu i Fx dziala szybciej od Opery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi