maly158 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Przekroczyłem limit aktywacji - musiałem instalować Windowsa od nowa. Moje pytanie: co w takim wypadku - czy moja licencja jest nadal ważna ? I co mogę zrobić aby używać dalej mojego GM'a ? (nie interesuje mnie rozwiązanie typu crack lub loader) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 http://www.yoyogames.com/help Q: How do I install GM7 Pro on a 2nd or 3rd computer with my GM7 free upgrade activation code? A: Download GM7 Lite to the PC, run the program and click on the 'Enter Activation Code' tab, then choose the 'Reinstall Existing License' option and here you may enter your details. Remember to put 'YOY' as License Holder and 'UPG-*********' as Purchase Reference Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dzięki, ale nie oto mi chodzi. Już jest po sprawie - napisałem pod adres support@softwrap.com o moim problemie i już mogę aktywować GM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi