LolikZabijaka Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam w tym temacie czekam na Wasze opinie na temat serialu wojennego "Czas Honoru" i mam pytanie jak myślicie będzie II seria ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 A co to za serial hmmm :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 "Czas honoru" brzmi jak nazwa płyty zespołu łysych panów z białymi sznurówkami, hm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie wiem co to jest. Daj jakieś linki do tego serialu na yu tub. A lubicie oglądać Na Wspólnej albo M jak Miłość? Nie wiem po co taki topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 nie no bez kitu nigdy nie widzieliście tego serialu no nic będę musiał chyba zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Po co go w ogóle otwierałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Drogi Bartku, śmiem uważać, iż Lolik miał nadzieje na znalezienie fanów tego serialu. Gorąco pozdrawiam!!11!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Japan, zaczynasz mnie wkurzać z tymi twoimi odzywkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 postanowiłem otworzyć i nie przejmować się chamstwem pana Bartka. może znajdą się tacy fani jak ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Moi bracia i rodzice ten serial oglądali. Ja wolałem siedzieć przy kompie =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Oglądałem kilka odcinków. Ostatnio umarł jakiś dziadyga , a serial konkretny.Lubię takie polskie-wojenne. Poza tym lepsze to niż już zlamiony prison break, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Jest to chyba jeden z lepszych, polskich seriali...., a być może jedyny warty uwagi (w moim przypadku). Reszta to klamoty telewizji. Ma swój klimat, ale rzadko go oglądam (jedynie jak starą najdzie chrapka na ten serial, to wtedy luknę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mamusię się mówi!!! :< baj de łej. A lubicie oglądać Na Wspólnej albo M jak Miłość? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 postanowiłem otworzyć i nie przejmować się chamstwem pana Bartka. Aha, to według ciebie poproszenie o link do serialu na You Tube jest hamstwem. Aha. Po co go w ogóle otwierałeś? To też jest hamstwo? Napisałem, że po co otwierałeś ten topic, jak 2 osoby napisały że nie znają, to go zamknąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/czas-honoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja niestety nie mogę, bo w tym samym czasie leci na Polsacie Prison Break. Czasem tylko powtórki w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 @Pieter: I to ja rozumiem (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Serial fajny ale sporo nie doróbek, np: jakim cudem komandos zostawia swoje dokumenty obok ciał zabitych niemców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mistyk: przez przypadek,ot co! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ale ogólnie mogę powiedzieć, że niektóre dialogi są nie najwyższych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi