Borek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Spokojnie... Ja tylko napisałem sprostowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Jak ktoś palnie głupotę roku lub coś mu odbije to na pewno forum nie polubi go na nowo :/ Nie zgodzę się z Tobą. Myślę że jestem choć trochę lubiany na tym forum. I myślę że odbudowałem swój wizerunek. A jeszcze rok temu byłem tu nienawidzony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 nie strasz! bo tuxmanowi wróci nadzieja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Nie tylko użytkownicy rozrabiają. Wiele razy byłem świadkiem, kiedy mod łamał regulamin*. Nie będę wskazywał kto, bo taka osoba powinna się zorientować. * - hmm... może nie łamać, a offtopować w celu wykonania zadania moda. EDIT!!! @Up: roflmaolol XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi