borubarartur Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Podstaw to waćpan pod szablon bo inaczej warn sie szykuje. ΨΧΞ TYTUŁ: DANCE with BUKA TYP: ZRĘCZNOŚCIOWA OPIS: Tańczysz Buką poprzez łapanie kulek.Fabuła jest ukazana w intrze więc nie będę o niej opowiadał.Grę głównie zrobiłem aby nauczyć się nowych rzeczy w GM'ie których jeszcze nie umaiłem np dodawanie zasobów czy zapis informacji do pliku.No i jeszcze jedna rzecz, gra nie każdemu przypadnie do gustu(u mnie w klasie się podoba nawet bardzo), nooo i to tyle...a nie...użyłem prawdziwych piosenek, wybaczcie....(sam przeciez nie będę komponował a na licencje mnie nie stać...) AUTORZY: Produkcja: Novercom Studio ROZMIAR: Gra zajmuje jakieś 50 MB. DOWNLOAD: LINK>>>DANCE with BUKA SCREEN: EDIT: Zmieniłem linka bo podałem zły, przepraszam za błędy....(teraz jest dobry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 woo! aż 50 mb? to jeszcze zastosuj się do szablonu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Czemu nikt nie ściąga? BUUUU... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Może nikomu się nie chce? A może za dużo waży? Może nikt nie odwiedza tego tematu? A i może nie lubią Ciebie? Może jeszcze nie lubią takich gier? Może im się nie podoba Twoja gra? Jest wiele odpowiedzi na Twoje pytanie, odpowiedz możesz sobie wybrać jedną z powyżej wymienionych bądź wymyślić swoją. Edit: A swoją drogą czemu robisz tyle błędów ?;] Nie chce się bawić w moderatora ale w regulaminie jest następująca treść(nie dosłownie, ale ten sam sens), "jeżeli w temacie zrobisz 1 błąd warn, a w treści postu 3, 1 to się rozumie ale żeby 3?:]" ... ;] Tak tylko napisałem dla przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Albo napakował mp3 albo trojanów. ;p a nikomu sie nie chce ściągać syfu który waży więcej niż 5 mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 to raczej 40 MB muzyki(mp3) =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalin Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Heh fajna gierca :) Zalety [+] Zmusza mnie do ruszania mychą mnóstwo czasu :) [+] Fajna grafika [+] Dopasowana muzyka Wady [-] Ramożerna :( [-] Duży rozmiar (50 MB) Ocena: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Zrób że muzykę do gry się ściąga w grze z internetu, lub, że można korzystać ze swoich kawałków, tak jak jest w Audiosurf :) . Gra będzie zajmować mniej, będzie ciekawsza i będziesz mieć więcej ściągających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Niechce mi się ściągać 50mb, jeszcze z rapida 2 party. Albo na upa albo niewiem gdzie ale ja nie będę ściągać z rapida :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Te dwa party są po 24 MB i nie są na rapidzie tylko na moim uploaderze na gmclan'ie więc ściąga się szybko i bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie chcę nic mówić ale hotlink=ban, lub warn, a na Twoim forum są linki z gmclan radzę Ci zmienić tam linki. Co do gry wszystko ładnie zrobione menu, grafika, ale chyba znowu kropki wyskakują nie do rytmu. Gra chyba jest trochę trudna trzeba na początku 5000 pkt osiągnąć lepiej, żeby było 500 pkt 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalbum Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 cholera.............. walcie sie........................................... cholera..................... fajna gra ta buka ale jestem w potwornym humorze wybaczcie.......................... ide sie upic Obrażanie szeroko pojętego odbiorcy bez jakiejkolwiek przyczyny. I 19. punkt regulaminu. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfun Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Może dałbyś jakąś wersje light? (mniejsze piosenki mniejszy plik) Nie chce mi sie ściągam (mam neta słabego!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 sciagalem kwadrans, i potem zalowalem Nudne, grafika nie pasuje do siebie, i oczywiscie za duze 2/5 bo da sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi