ZeroXbot Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Tematy z kategorii, są usuwane lub przenoszone, co się dzieje?! Jakieś porządki, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub2 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Jakiś kozak wbił się na forum i robi czystkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ok spoko, nie panikuję ;) tylko zastanawiam się czy to sprawka adminów, czy może jakichś osób trzecich? Czy coś ma się zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Sprawka osób trzecich, to pewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 najgorsze jest to... że to już koniec gmclanu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 To nie koniec, przecież gmclan się odroPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANI KAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKAPANIKA P ANIKAPANIKAPANIKAPANIKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 nie ma backupa :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 I dobrze, nie będzie chickenów a ci, którzy przeżyli dołączą do Kościoła Końca gmKlanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalin Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 I GMC pada. Teraz dziad mi zbanował konto TuxMan (to oczywiście moje. Witajcie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Arhgzhh hacked gmclan :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Czy juz nastal ten czas abym sie rozgladal za innym forum do trucia innym ? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Eliminują nas po kolei. Niewiadomo kiedy przyjdzie kolej na Was! A najgorsze jest to że administracja jest pzy tym obecna XD AAAAAAAaaaaaaaaaaaaa!!!! <panika> @Japanstache i cała reszta: zasczytem było zostać smart newbie przed czystką ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Kto? Hehe, ja ciągle "żyje" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 To na jakie forum się przenosimy? Cportal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Z sekundy na sekundę przybywa postów w tym temacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 @bartek TO JEST NAJGORSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 To na jakie forum się przenosimy? Cportal? GamesForum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 To na jakie forum się przenosimy? Cportal? Ja tam ide szukac pocieszenia na Sweet Brokacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 To na jakie forum się przenosimy? Cportal? Ja proponuję żeby zrobić nowe forum GMC. Na jakiejś innej domenie :P Tylko się pośpieszcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalin Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Proponuję się przenieść na CompuTech (wersja IPBkowa). Zrobimy z niego Drugi GMC, bo aktualnie świeci pustkami. ;) Oczywiście nie robię reklamy, tylko składam propozycję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Invisionfree - pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 @UP: To forum TuxMana. Ja mam wolne forum. Jak ktoś to przerobi na GMC to pisać (mi się nie chce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Invisionfree - pozdro. ZetaBoards roxi :P btw. http://www.zareklamuj.livenet.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Ja zrobiłem forum (wcześniej) może się "przyda" bcs PS: Nazwa strony to nazwa mojego wyimagiowanego teamu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 stalin: NO PEWNIE! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Tak serio to nie ma sensu szukac zadnego innego forum aby tworzyc "nowy" GMC. Przeciez gmclan.org jeszcze istnieje, i jakos watpie aby Administracja sie poddala przez taki maly bajzel ktory nastal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Kurde. Chyba nigdy nie było takiego przewału postów w jednym topicu w tak małym czasie :) PANIKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi