Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Nie wiem czy dobry dział ale chyba tak?! MoviesStudio i Ra3l przedstawia film: Kurier - the transporter kurier.the.transporter.patrz.pl Jest to dopiero zwiastun mojego filmu, zapraszam do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 To twój pierwszy Film z The Movies? Powiem tak (porownoje do swoich ;P) Gdzie miało być najciekawiej ZONK! Niema akcji... Powrót z banku powinien być emocjonujący jak z filmu transporter jeżeli masz dodatek Stunt's & Effects to mogł by być pikny :P , Stara epoka w grze i troche słabo wyreżyserowany, chodzi o mało scen innych niż przedstawiających samą akcje , typu zjazd kamery pokazujący miejsce spotkania (np) itd ujęcia budujące klimat :) Ale mi sie podoba, to jedyny film który obejrzałem do końca (no oprócz mojej "Mummy" która w grze była na 1 miejscu przez całą moją gre :P) Czekam na następną część :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 lol, w tym wogóle żadnej akcji nie ma ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 trochę to flakowate... btw raz jadą niebieskim autem, a raz pomarańczowym? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Emocjonujący film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 właśnie z tym autem to jedna mała wpadka co do rekwizytów, ale niestety jak zauważyłem było za późno na poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 btw raz jadą niebieskim autem, a raz pomarańczowym? ;/Kameleon synu, kameleon. btw. "otwurz kotku" PZDRx2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Wszystko da się poprawić choćby w Sony Vegas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Łeeeee... flaki z olejem. Po pierwsze- nuuuuuudy... nic się tam nie dzieje. Po 2- ten bug z samochodem, ale to już jak napisali wyżej zauważyłeś. Ale czekam co z tego wyjdzie. Gdyby były oceny, to dałbym ci 3/5 na zachętę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Cienka ta Machinima. Zobacz filmy tego gościa: http://pl.youtube.com/profile?user=Djy1991&view=videos i ucz się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Marmot, głupku, to nie Machinima tylko film zrobiony w The Movies. Z resztą nie rozumiem czemu wyskoczyłeś z Djy1991, u niego jest słaba praca kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Marmot, ******, to nie Machinima tylko film zrobiony w The Movies. Z resztą nie rozumiem czemu wyskoczyłeś z Djy1991, u niego jest słaba praca kamery. Może akurat niezałapał :D Filmik cienki, nic się nie dzieje, niedopracowanie z samochodem i dużo błędów ortograficznych (no dobra, nie tak dużo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Machinima - to technika animacji polegająca na wykorzystaniu obrazu generowanego przez gry komputerowe. W najprostszej wersji machinima polega po prostu na wykorzystaniu animacji z gier (poprzez tzw. renderowanie i np. dodanie podkładu muzycznego), w nieco ambitniejszej - na sterowaniu postaciami w grze w taki sposób, żeby uzyskać pożądaną sekwencję. To co to jest jak nie machinima ;p ? No, może nie do końca dobre sformułowanie, ale i tak wiadomo o co chodzi. Co do Djy, może praca kamery słaba, ale są przynajmniej śmieszne te filmiki albo ciekawe. A ten ani ciekawy, ani śmieszny, ani fajny. EDIT: The Movies to też gra, czyli jak najbardziej zalicza się do kategorii machinimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Po co robisz sobie zdjęcia? Przecież jesteś brzydki =/ Bierz przykład z Carmen Electry i ucz się! Marmot, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Po co robisz sobie zdjęcia? Przecież jesteś brzydki =/ Bierz przykład z Carmen Electry i ucz się! Marmot, Flaque, widze że to jest twoje :D, świetne, cały czas się nabijałem z chrząszcza, w czym to robisz? EDIT: Inaczej mówiąc w czym i z jakiej gierki to przerabiałeś? Bo ciekaw jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 GOTHIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi