REC* Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Tytuł: Football Tactics Gatunek: Strategia przez neta Opis: Program do robienia taktyk na mecze w piłkę nożną. Bardzo przydatny na "klasowce". Mamy opcję albo tworzymy serwa albo się do kogoś wbijamy. Admin(gość który postawił serwa) ustawia graczy i strzałki. Każdy na serwerze może postawić tymczasową strzałkę, żeby np zaproponować czyjś ruch. Download: https://gmclan.org/up4801_4_FootballTactics.html Rozmiar pliku: 1,43mb Autorzy: Programowanie: Maciej Kruk Pomysł: Sebastian Mierzejewski Grafika: Maciej Kruk Muzyka: nie ma Screeny: PS.: Tylko mnie nie pociśnijcie za mocno to mój pierwszy program :) Postawiłem serwa wbijać. IP: 79.163.10.187 Port: 12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 załóż serwa to potestujemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC* Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Już zakładam. IP: 79.163.9.222 Port: 12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Już zakładam. IP: 79.163.9.222 Port: 12345 U mnie pisze, że taki serwer nie istnieje :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC* Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Sorry miałem problemy z kompem. IP: 79.163.10.187 Port: 12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 wszystko ładnie, tylko szkoda, że reszta graczy jest bierna ;) 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Wykryłem błąd: Jak jesteś "Serverem",, tzn hostujesz to jak się rozłączysz to inni gracze się nie rozłanczają, tzn nic nie pisze i gra się jakby przycina bo nie dochodzą wiadomości itp. :P A tak to spoko ale nie rozumiem na czym to polega ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REC* Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 ...nie rozumiem na czym to polega ;P Ustalasz taktykę na mecz w "gałe" z kumplami ;P Rysujesz ustawienie i strzałki(bieganie, podania itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi