19sauron96 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Z tej strony - wyłącza klawiaturę w exe i go otworzyłem i teraz nie umiem tego usunąć, bo pisze że plik jest używany przez inną osobę lub program. a wyłączyć też tego nie idzie. Proszę o radę. A nazwa wirusa: rundll32 keyboard,disable - wyłącza klawiaturę Klawiatura działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 wcisnij Alt+Ctrl+Delete i zakończ proces <_< Lub zresetuj kompa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19sauron96 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 ale nie znam nazwy procesu. A wogóle zamknąłem wszystkie procesy co się dało i nadal nie szło usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Restart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 zeskanuj kompa antywirusem i jeśli faktycznie jest to go powinien wykryć i zlikwidować :) E@: A jakbyś nie wiedział gdzie sie resetuje to poszukaj na kompie 2 przycisku (zazwyczaj mniejszego):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 wyłącza klawiaturę w exe i go otworzyłem wcisnij Alt+Ctrl+Delete i zakończ proces Sorki, ale mnie to rozbawilo :D czytanie ze zrozumieniem. Po co sciagasz cos co wiesz jak dziala? (i ze szkodzi :P?) Przeciez idzie o logike ze wystarczy reset (chyba ze to sie wrzuca do autostartu :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Albo wyłącz z korków xD Tak jak mojemu sąsiadowi (ma 11 lat) ojciec wyłącza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 19sauron96: I co dalej nie możesz tego usunąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19sauron96 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Antywirusa nie mam, bo to jest na zwykłym kompie, a neta mam na laptopie, i tylko na laptopie mam antywira, ale jak avast by pomógł to go zainstaluje. A restart nie pomaga. EDIT: Ten plik jest w .*exe, a ja chciałem spróbować zrobić wirusa, bo byłem ciekawy czy działa, a skutki były inne niż oczekiwałem. EDIT2: Avast! Też nie pomaga. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Otwórz konsole i usuń? o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Przynajmniej masz nauczkę, że zabawa w wirusy z taką wiedzą jak Twoja nie popłaca;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19sauron96 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 lenin: A może ty wiesz jak to usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 rundll32 keyboard,enable i coś takiego jak przycisk DEL. I pierwsze słyszę, by wirusem nazwać jedną linijkę poleceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ja ci napisałem jak usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 ściągnij sobie program "unlocker" masz linka i zobaczysz jaki proces blokuje usuniecie pliku i go usuniesz zobacz też czy nie masz kopi na wszystkich partycjach kiedys spodkalem sie z takim wirusem który gdy uruchomiłeś jakąs partycje kopiował się na wszystkich osobiście przy takich wirusach przywracam system bo one nic wielkiego nie powodują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19sauron96 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dzięki za program. temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi