BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Tytuł: Bunkier SS ver.1.0 Gatunek: Strzelanka/FPS Opis: W grze Bunkier SS wcielamy się w młodego żołnierza służb specjalnych, który odnalazł opuszczone bunkry w Austrii. Idąc dalej w głąb działy się coraz dziwniejsze rzeczy. W końcu napotkał Super-Szybkich żołnierzy niemieckich, którzy mogą przetrwać nawet do 100 lat. Musimy być bardzo czujni, aby nie zaskoczyli nas od tyłu i nie :death: . Naszym celem jest dojście do maszyny odbierającej życie żołnierzom na 1 minutę i ucieczkę w tym czasie z bunkra. Download: https://gmclan.org/up4230_4_Bunkier_SS.html Rozmiar pliku: 4MB (tylko!) Gra dozwolona od 12 lat xd Autorzy: Programowanie:BartekGMClan/pomagał PsichiX Fabuła:BartekGMClan Grafika:BartekGMClan/internet Muzyka:Internet Screeny: https://gmclan.org/up4230_5_screen1.html https://gmclan.org/up4230_5_screen2.html Chciałbym jeszcze raz podziękować PsichiXowi, bo bez niego gra w ogóle by nie powstała. WERSJA 1.1 Link: https://gmclan.org/up4230_3_Bunkier.html W wersji zmienione zostały: -Tekstury ścian, podłogi i sufitu -Fabuła (a raczej cel) -Odgłosy strzału Dodane zostało: -Odgłos kroków -Credits -Końcówka gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 O *****, powiem ze przez te dzwieki na poczatku gra ma klimacik, moze graficznie nie wymiata ale z kazdym krokiem uwazalem, ogladalem sie czy nie ma zolniezy. gdyby w tle zapuscic jakas tego typu wywolywujaca dreszcze muzyke, zwlaszcza gdy zblizy sie jakis zolniez (juz mam pomysl jak to bys mogl zrobic) i dac blizsza mgle, jakis polmrok i migajace swiatla to gra bedzie niezla. a co do przejscia gry, jeszcze nie przeszedlem jej ale zawsze mam zasade przy labiryntach zeby kierowoc sie caly czas w lewo idac korytarzami - prawie zawsze w ten sposob dojdziemy do wyjscia. No ale i tak mnie wciagnela gierka. pogram jeszcze i pomysle jakie urozmaicenia jeszcze by sie przydaly. Jak cos zawsze sluze pomoca ;) PS. przydalo by sie zmienic jeszcze grafike loadingbara (hitler na bank odpada, ludzie pomysla ze gra czci hitlera), oraz menu zrobic jak w CoD - wtedy bedzie zajefajne :D Ja widze potencjal w tej grze, na razie moze nie jest rewelacyjna ale poprawki sprawia ze bedzie grą na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dzieki :D Pomyśle nad tą mgłą, światłami i muzyką i może dam to w wersji 1.1 Edit: Przy tworzeniu nowej wersji na pewno przyda mi się twoja pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Szczerze to gra bardzo słaba. 1. Karabin zajefajnie strzela :lol2: 2. Na planszy nie ma nic oprócz ścian sufitu i wrogów. 3. Fajni przeciwnicy :huh: 4. Nie ma podkładu muzycznego. Dam ci na dobre chęci 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Zagrałem, niezbyt mi się podoba. Po 5 minutach grania trafiłem na pierwszego wroga. W dodatku brak wypełnień w podłodze i suficie psuje klimat. Czekam na nową wersję. W tej chwili mogę dać 3 gwiazdki. Ps. Przydało by się więcej broni i lekkie zwolnienie tempa chodzenia przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Czy mi się wydaje, czy gracz zacina się przy ścianach? Ogólnie nawet sympatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Hohohoho! 1.Za duża czułość myszki i jednorodne wszystko daje to, że łatwo się zgubić. 2.Super-Szybkich żołnierzy niemieckich? Orientujesz się w czasie. 3.Ten Hitler mnie dobił. 4.Jak zabiłem kolesia to jest skierowany w moją stronę ciągle (obraca się). 5389898366972687651285692730580290857208750 - 5389898366972687651285692730580290857208748=2 Ale zapowiada się nawet ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 @UP: 1.Za duża czułość? Dla mnie jest nawet za mała. Jak ja gram w gry FPS, to zawsze z dużą czułością. 2.Nie miałem co wymyślić :P 3.Chodzi o to, że nasz ulubiony pan Adolf jest współtwórcą żołnierzy :) 4.Bo ta gra jest Pseudo 3d, a nie zwyczajne 3d @Egzekutor: Fajni przeciwnicy- to może miałem dać tego twojego z zielonym hełmem, antenką i czymś dziwnym na twarzy?? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie, miałeś narysować lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 A co to ja grafik?? Zresztą jak dla mnie (jak na moje dzieło) nie wygląda tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 To jak nie umiesz robić grafik to zatrudnij sobie kogoś albo ściągnij z neta. Ps. Faktycznie nie wygląda źle, tylko tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Chcesz to mogę wrzucić twoją do gry :/ Wiesz jak by to wyglądało? A co do tego- znajdź na necie. Szukałem a nie było chętnych. Jedyny tylko Fallord zgodził się pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 mi troszke dreszczy przyniosla, ale to dlatego, ze nie urodzilem sie grajac w F.E.A.R. :D, tak dziwnie sie zle tekstury ziemi i sufitu u mnie rozkladaja :D ale jest ok, napisz na moje gg a sie pobawie grafika, wiadomo nie bedzie super, ale bedzie lepiej :D za gre dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 heh, jak mi ten przeciwnik wyskoczył zza rogu to aż podskoczyłem :) Imo muzyka naprawdę dobra, jednak przydałby się jakiś dodatkowy, spokojny dźwięk, ktry przygrywa przez prawie cały czas rozgrywki. A tak poza tym to nic ciekawego, zbyt mało akcji, zbyt wiele kręcenia się w kółko;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Nienajgorsza gierka muszę powiedziec. Nawet wciągająca 4/5 i czekam na następną wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Fajni przeciwnicy- to może miałem dać tego twojego z zielonym hełmem, antenką i czymś dziwnym na twarzy?? <_< Nom :P (ty się nie znasz, to jest taka iluzja). 3.Chodzi o to, że nasz ulubiony pan Adolf jest współtwórcą żołnierzy :) A 7 dnia poszedł odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Zastanawia mnie tylko w jakim sensie był tym współtwórcą o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Nie miałeś Japan historii w szkole??? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Widocznie chorowałem gdy był temat o Super-Szybkich übersoldatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Hehe- chodziło mi o tego hitlera. To o super szybkich to sam wymyśliłem,jak dałem im speed 7 to fajnie zapylali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedDragon Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak na gre 3D to nawet nawet... . Są pewne niedociągnięcia ale ogólnie niezłe. Dam 3 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Plusy: -Klimat -Można się przestraszyć Minusy: -Więc tak Adolf popełnił samobójstwo a teraz zmartwychwstał -Brak celownika -Brak JPSu^^(dlatego nawet jednego wroga nie znalazłem) 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 @UP: Celownika to specjalnie nie ma, żeby gra była trudniejsza. Co wy się tak czepiacie tego hitlera? Musze chyba zmienić zdjęcie wczytywania... JPSa nie ma, żeby była trudniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traped Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 i nie mam za bardzo czasu siedzieć tyle na kompie To usiądź na krześle. A gra może być... Ale tak powiem: -za szybcy wrodzy, -za duża czułość myszki, -jak ten gość to przeładowuje? On przecie cały czas trzyma rękę na spuście :P 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak dla mnie czułość mychy w sam raz. Przydały by się kroki przeciwników, żeby można było zareagować jak lecą od tyłu, bo od przodu łatwo ich zakosić. No i popraw wygląd tych nieszczęsnych żołnierzy i strzału z karabinu xP 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jutro popracuję nad wersją 1.1- jestem chory, nie chodzę do szkoły, dlatego mam trochę czasu :P Ekhu, ekhu- gardełko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja od tych dźwięków niemal nie umarłem. Dziś na religii oglądaliśmy film o egzorcyzmach oparty na faktach i jak zobaczyłem mordę Hitlera na obrazku w loadingu to się przestraszyłem, bo jednym z sześciu demonów który opętał dziewczynę był właśnie on po 2 minutach grania wyłączylem grę od tych krzyków przeszedłem przez te drzwi które się nie otwierają(popraw ten błąd). Ogólnie to gra ma swój klimacik, a i popraw teksturę podłogi Plusy: +Klimat +Grywalność Minusy: -Grafika Klimat:5/5 Grywalność:4/5 Grafika: 2/5 Ogólnie:11/15~3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Grafiki są takie słabe, ponieważ nie mam grafika, a sam za bardzo rysować nie umiem :( Masz przykład mojego "talentu" na tych niemcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nie działa na Viście, czy mógłbyś kogoś poprosić, żeby skompilował to w GM7? Chyba, że jest jakiś konwerter, ale ja się nie znam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Spróbuję jutro przerobić pod wszystkie windowsy. Chociaż dziwne że ci nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi