Purepain Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam ponownie, Tym razem próbuję dołączyć do gry nóż, ale w skrypcie z którego korzystam muszę podać ilość amunicji każdej broni. Stąd moje pytanie : Jak w Game Makerze napisać znak nieskończoności ? (ALT + SHIFT + ~ nie działa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 nie ma czegoś takiego w gm. tam gdzie masz blokadę pomijaj broń nóż, bądz tak gdzie masz odejmowanie ammo, nie odejmuj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 wez mlotku ustaw amunicje na cokolwiek, najlepiej 0. a w momencie strzalu nie odejmuj nic od zmiennej reprezentujacej amunicje... bedziesz mial nieskonczona ilosc amunicji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 daj jakieś 99999 i tyle ... chyba nie skończy ci się taka liczba ;d Ew. wymaż tą zmienną Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 wez mlotku ustaw amunicje na cokolwiek, najlepiej 0. a w momencie strzalu nie odejmuj nic od zmiennej reprezentujacej amunicje... bedziesz mial nieskonczona ilosc amunicji... Nom to też prawda dzięki :thumbsup: ale pytałem się bo chciałem żeby wyglądało to jak najlepiej bo takie zmniejszające się 99999999999 w HUDzie nie wygląda zbyt fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi