Paqoo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Moja gra jest odpalana normalnie na niektórych komputerach, ale czasami są problemy. Wyskakuje błąd "Unexpected Error", czyli nie wiadomo o co chodzi. Gra jest robiona w GM 7.0 (zarejestrowany). Część osób nie może jej odpalić! Jakie mogą być tego powody? (Wyklucza się fakt, że niektórzy korzystają z Windows Vista), ponieważ GM 7.0 tworzy gry przystosowane do tego systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Mi np. Umbrella Engine działa na kompie normalnie, a na laptopie wyłazi Unexpected Error... Nie wiem, ja zobaczyłem ten błąd z 2 sytuacjach - 1. kiedy się particlami bawiłem, a 2. kiedy się DLL'ami bawiłem (znaczy przerabiałem przykład ;p). Spróbuj jakoś zidentyfikować te komputery, na których to nie działa. Znaczy... o, cecha wspólna tych komputerów, na których to nie działa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Może problemy ze sterownikami, kartą graficzną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Prosiłem o konfiguracje tych komputerów u kilku osób i nic szczególnego nie zauważyłem. Może chodzi o te particle. Nie pamiętam, czy w wersji 3.5 beta mojej gry były jakieś efekty particli. Niech ktoś pobierze i sprawdzi, albo powie jak pamięta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja tez mam zarejestrowanego GM7 na WinXP 64bit jest ok. nie mialem czegos takiego... Ostatecznie uzywam GM6, bo wiekszosc osob to robi, tak na prawde GM7.0 mam do przegladania przykladow ;P PS: Intel Core 2 Quad Q9300 2,5 GHz 4GB Ram KingMax DDR3 1333MHz Asus Geforce 9800GT 1GB Najnowsze stery do karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja mam: DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHz (14 x 200) 2560 MB (DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 (512 MB) I nie mam problemów ze swoimi grami. Wszystko się ładnie odpala :) Może niech ktoś pobierze Khamar 3.5 i zobaczy, czy mu działa. Jak nie to niech się wysili i poda konfiguracje. Może jakoś dojdziemy do tego skąd się bierze problem. I jeszcze jedno - mam komputer stacjonarny, słyszałem że laptopy mają jakieś problemy z GM 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W Wine pojawia się taki błąd, jeżeli w sounds masz opcję "Normal Sounds" wystarcxzy przełożyć na "Use Multimedia Player" i śmiga ... może o to biega tu ;d Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gdzie to się przestawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W ustawieniach dźwięku którego dodajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ale jest taki motyw, że mi muzykę w grze przerywa jak ustawie w jakimś dźwięku use multimedia player... Jest ona pobierana z pliku i grana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jaki os masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 To jest chyba przez plik mp3, który jest w grze. Sam tak kiedyś miałem ale teraz się jakoś samo naprawiło :rolleyes: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tak mam pliki mp3 wczytywane do gry. Jak to samo się naprawiło? W coś takiego nie uwierzę. Napisz co zrobiłeś :) jaki os masz? Nie wiem co to jest os. To skrót od osobisty sekator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie wiem co to jest os. To skrót od osobisty sekator? Operating System? System operacyjny... ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie można po polsku? Muszę się domyślać? :D Win Xp z Service Pack 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mówię ci. Miałem tak a za około 4 miesiące samo się naprawiło. Chyba, że coś zrobiłem coś przypadkowo zrobiłem i się naprawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Raczej ta druga opcja. Wie ktoś co mogę zrobić? Muszę mieć muzykę w mp3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A nie możesz sobie przerobić konwerterem na plik midi na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Yyy... A istnieje coś takiego? :D I druga sprawa - dlaczego tylko niektórym gra nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No przecież jest konwerter do przerabiania dźwięków <_< . Nawet jest w programie nero dajesz koduj pliki audio i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Z tego co wiem Nero służy do wypalania płyt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No nie tylko ma też dużo innych opcji <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Można też użyć Audacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 jest duzo zeczy z Nero na poczatku, Nero burning drive (czy cos tam) i inne. To tak jak wiki, wikipedia, wiki soctam i inne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi