borubarartur Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Tytuł:Dance with Buka Gatunek: Taneczna? Opis: No tańczenie Buką? Autorzy: Programowanie: ja? Fabuła: ja? Grafika: ja? Muzyka: ja? Screeny: a dam wam nawet linka do dema...a propo tę grę robię dla zbytu jakby co... >>>demo v0.4<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Gatunek: Taneczna? - nie niestety nie... to nie jest gra taneczna, kulki pojawiaja se bez zwiazku z muzyka, rozgrywka powinna chyba trzymac sie rytmu utworu a tak machamy mysza na lewo i prawo, a sam rytm tylko przeszkadza... i te tla zmien je... buka nawet fajna. dodaj jakies podskoki w kluczowych momentach utworu czy cos, bo inaczej gra znudzi sie zanim minie 25% czasu ktory dostaje gracz na starcie Muzyka: ja? - no wiesz, co ty tu robisz???!!!! jazda nagrywac nastepna płytę zamiast robic badziewne gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 TO JEST GENIALNE Nie wiem jak u was, ale u mnie kółka pojawiają się z rytmem Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Heh ciekawy pomysł, to dopiero zapowiedź tak więc 4/5 copoco ma rację gra jest szybko staje się monotonna i powinieneś dodać do niej jakieś urozmaicenia, może np. te kulki w kilku kolorach a każdy z kolorów o różnej wielkości, przez co w niektóre łatwiej trafić a w niektóre trudniej może też takie które dodatkowo poruszają się po jakieś obręczy co też utrudnia sprawę i oczywiście zwróć uwagę na grafikę (choć obstawiam, że jej niski poziom jest efektem potrzeby szybkiego pokazania swojego pomysłu na gmclanie ^_^ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ja się buki boję, więc nie będę w to grał. SPAM = warn. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Pomysł fajny... dobrze by było jakby w pełnej wersji (o ile się pojawi) byłby import piosenek. Grafika do poprawy, a sczególnie tło. Skoro to Buka z muminków to daj jakieś muminkow tło :P . Co do samej grywalności, to tak jak moi przedmówcy. Przypomina mi ta gra stepmanię, ale jest inna (głównie dlatego, że tam grało się na pamięć, i zręczność, a tu zbijasz kulki i nie wiesz gdzie sie pojawią). Największy combos jaki mi się udało zrobić to bodajże 8, więc mógłbyś ustawić te kulki (nie chodzi mi o schematyczność) jakoś tak, że pojawiaja się w określonych miejscach. Na razie daję 4-/5 (lubię takie gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Dobra gra! Grafika nie ma w tej grze dużego znaczenia bo i tak nie ma czasu patrzenia na grafę. Muzyka jest spoko tylko ten rytm nie jest taki jaki powinien być. I te odgłosy jak złapiemy to kółko trochę denerwujące. 3/5 Mój wynik:276pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Gra bardzo grywalna ;p więcej utworów i było by tego =) Buka fajnie się rusza, dlatego daje 4+/5 499pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Coś cieńkie macie wyniki, ja miałem powyżej 5200 pkt i największe combo x13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A czemu on nie tańczy macareny :( Wynik 242 pkt. ocena: 4/5 Gra zabija nudę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gra szybko się nudzi. Grafika: 4/5 Muzyka: Nie będę oceniał ;D Grywalność: 3/5 Razem: 3,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Gra szybko się nudzi. Menu jest za wolne, wychodzenie z gry do menu także (nienawidzę takich rzeczy). Teraz usiądź i spokojnie czekaj, aż wpadnie ci do domu Schwarceneger czy inny Żał Klod Wan Dal i cię zapuszkuje za kradziejstwo muzyczne. I przy okazji połowę GMClanu za popieranie piractwa. Jednak gra nieźle wykonana, więc 4/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi