Zuki Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Mam taki problem, gdyż nie wiem jak zrobić żebym np. miał mapę jako tło np. 2000x2000pix. a na ekranie widział tylko powiedzmy 1024x768pix.tak jak mam ustawione okno na Full-scren i żeby mi się ta mapa przesuwała w dalsze obszary jak podchodzę bliżej. Chodzi mi praktycznie o to, żeby cała mapa się na Full Screen nie robiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 powiększ sobie to: https://gmclan.org/up1558_11_view.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 zmniejsz sobie kursorem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 przez viewy. Wchodzisz w rooma, następnie zakładka views, klikasz enable use for views, w view in room W i H ustawiasz na 500, później obiekt following wybierasz gracza. Proste :) (chyba o to chodził, co?) Edit: zawsze ktoś musi mnie wyprzedzić :( Edit2: Ej, to nie fair - zedytowałeś posta kiedy ja pisałem odpowiedź! :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuki Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dzięki chłopaki dokładnie o to chodziło przykład też się przydał za co wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi