Hanjuso Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 od jakiegos czasu robilem gre Killerownik 3d ale mysle ze kontynuowanie go nie ma wiekszego sensu, bo gra spowalnia juz przy kilku przeciwnikach. moze(napewno) nie zrobilem tego najwydajniejszym sposobem, ale nawet jagbym bardziej sie postaral i ulepszyl kod, nie uzyskalbym tego, co chcialem, a chcialem zrobic rzeznie podobna do tej co byla w killerowniku, tylko mniejsza i w 3d, ale kompletnie nie wpadlo mi do glowy ze gm sobie z tym nie poradzi. W demie jest niewiele, mozna sobie tylko pochodzic i postrzelac do pojawiajacych sie znikond ludzi, ale model ludzika jest skonczony, tylko tekstury bym pewnie zmienil, sporo sie meczylem nad tym ludkiem ale na marne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Mnie się nie ścina. 30-29 fps. Ale nie ma żadnych szczegółów więc rób co chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ścinać to się może białko. Co do gry, to nie lubię jak myszka działa w trybie invert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Mouse invert troche chamski, poza tym niezla ... ekhm... 'fizyka postaci'... a tak to nuda i przydałby się koniecznie ten 'bardziej wydajny sposób'. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 dla mnie przy 5 ludziach fps spada do okolo 25 :blink: a co do 'lepszego sposobu' to tylko tyle ze moglbym odrobine costam wykombinowac zeby ciut szybciej chodzilo, inaczej nie umiem :/ inwert zeczywiscie lipny, nie gralem w to zbyt duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Po co celownik skoro i tak ludzik strzela przed siebie, a nie w wyznaczonym kierunku? Brak kolizji, niezbyt ładne tekstury (ale nie jest źle)... 30fps wyciąga u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 myszka wychodzi po za ekran i strzelac sie nie da u mnie radze to po prawic bo zostaje tylk0o fullscreen gra sie nie tnie u mnie 30 fps zanosna gafika (mogła by byc bardziej szczegółowa) oglnie przyjemna gra gdyby nie myszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 U mnie przy pięciu przeciwnikach jest ok. 25 fps, a przy dziesięciu 15fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Można by z tego zrobić grę grozy i od czasu do czasu jakiś potwór wyskakujący zza ściany, w ten sposób uniknie się robienia dużej ilości przeciwników a co za tym idzie nie zmniejszy się ilość "fps". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wtedy ta gra nazywałaby się "Groza w polu" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @grygorz jezeli myszka ci wychodzi poza okno gry to chyba masz jakas wielka rozdzielczosc, sproboj na mniejszej. U mnie przy 1152x864 sie miesci. 'groza w polu' :lol: to chyba nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi