Marrac Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 #gmclan.org Zaprasza! Razem z jodą reaktywowaliśmy kanał :) No więc tak. Aby wejść na #gmclan.org wchodzimy na stronę główną GMClanu czyli www.gmclan.org i klikamy obrazek Ho ho ho ale rymy :[ I czekamy aż zalogujemy się do quakeneta i możemy pisać na kanale :) Jakieś tam zasady obowiązują jeszcze nie wiem jakie ale ok. Nie sugerujcie się napisem "1 użytkownik(ów) na gmczacie i 1 bot(ów)" Bo ktoś to zepsuł :( Tymciu myślę że naprawisz ten status >:) Zapraszam również Administracje i Moderatorów GMClanu żeby również wchodzili ;p Tylko nie spamować mi tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Jeśli nic się nie zmieniło od ostatniego razu, kiedy tam byłem, to dziękuję, ale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Panie Maximalu na IRCu zawsze jest syf :( Ale można po prostu ustalić zasady czego nie można robić itp. Będzie mniej spamu na forum i użytkownicy będą mogli sobie pogadać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Och nie, nie chodzi mi o syf. Po prostu denerwowało mnie zachowanie pewnych osób. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Maxiu to mi powiesz kto Ci się nie podoba i zrobię co należy ;p Można by też dać każdemu administratorowi i moderatorowi opa żeby też zarządzali kanałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 No nic. Zobaczę w wolnym czasie, czy da się tam pogadać. =q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dodam że Opami jesteśmy Ja i Marrac. Więc trochę się zmieniło. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Każdy kto wejdzie na #gmclan.org dostanie zdechłego bobra gratis ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Globi gdzie mój zdechły bóbr?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zaraz postaram się coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Globi gdzie mój zdechły bóbr?;p Przyślemy pocztą (głosową) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Mieliśmy odumrzyć ten kanał i co? Tymon to leń miał zrobić status i dalej nie działa :( Nikt przeważnie nie wchodzi. Tyle użytkowników jest na gmclanie i żaden nie ma ochoty wejść i pogadać z kimś innym z gmclanu? :( Nie chcecie podyskutować o czymś. :( Zawsze możecie ustalić termin jakiejś gry jak np. ostatnio graliście w Warcrafta 3 :( Chodźcie tam plox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 No właśnie :( przez was jest tam pusto :( i smutno :( i 'wogle' :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 i w ogóle tam poziom ssie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Lepszy niż na www.gmclan.org :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 i w ogóle tam poziom ssie.. Co za głupoty opowiadasz :( Popatrzcie na tą inteligentną rozmowę. <Yoda> Witam Panie Maraku. :) <Marrac> Witam Pana Jode. Jak się Pan dziś czuję? <Yoda> A bardzo dobrze. Dziękuje. :) <Marrac> Ładna dziś pogoda prawda? <Yoda> Oh tak jest przepiękna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 szukaj frajerów dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Nie czuję potrzeby wchodzenia na kanał. Shoutbox i forum w zupełności mi wystarczają. Zastosowanie irca widzę tylko w sesjach rpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja osobiście nie widzę sposobu, żeby na ircu zbudować odpowiedni do rpga klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Tam jest klimat Ameryki - wszędzie dookoła murzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 i w ogóle tam poziom ssie..to że nikt cie tam nie lubi to nie znaczy że poziom ssie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 ooo ;( to tu mnie lubicie a tam nie? chyba się popłacze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 ooo ;( to tu mnie lubicie a tam nie? chyba się popłacze ;( Zgwałć się, zabij a potem zjedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi