Kamilek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Moj nick to Tsukamil. Wiec Dawidds albo Flaque sie tam szykujcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jakie Dawidds :P ? Jesteś w grupie A, czyli z Flaque i Webzirem :P Co do takiej samej ilości punktów: oczywiście, dogrywka. Nobody/Pieter: Jak będziecie chcieli grać, to napiszcie na GG (7823730), ew. maila (dawidds@gmail.com) - ja jestem przy kompie, i przez następne kilka godzin nie mam zamiaru zejść :D PS: A może z grupy będą wychodzić 2 osoby? Wtedy będzie ich akurat 8, i będzie można rozegrać tak, jak na tabelce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dobry pomysł, niech wyjdą dwieosoby, a potem kolejne losowanie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ja bardzo chętnie nawet teraz xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Pieter, co z Tobą? :P Zagraliśmy 1. połowę, 3:0, graliśmy drugą, i nagle zwiałeś ;P No cóż, mam już na pewno 1pkt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 komp mi padł ;/ TEN mecz był towarzyski mistrzu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jak to :D ? Nie wiem, co ty sobie sądziłeś, ale ja byłem pewien, że gramy... :P Ale jak dla mnie to nie różnica, możemy zagrać jeszcze raz ;P Na razie jest tak, jak sądziłem - jakoś nie za wiele tych meczy się odbywa ^_^ Edit: A ja po meczu z Nobody'm :P 1. połowę wygrałem 3:1, w tym 2 efektowne samobóje Nobody'iego ^_^. Jako, że nie chciało mu się grać 2. połowy (oddał ją walkowerem), tak jakby wygrałem 3:0 w drugiej połowie :P Kamilek, Webzir, Flaque, Japanstache, pasterz - nie zagraliście jeszcze ani jednego meczu :D Chyba będzie trzeba przedłużyć czas fazy grupowej do weekendu... Ale zobaczymy, może jutro będziecie mieli zacięcie do gry ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No właśnie brakuje nam (mi i fallordowi) do szczęścia tylko pasterza, bo tak to już bym miał to za sobą :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja się melduję i mogę grać. Czekam na kamlika i webzira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Flaczek, chodź na gygy 4070903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Przegrałem 3;1 i 3;1 z webziorkiem siusiorkiem : [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 o 20:30 bede w grze pod nickiem Tsukamil ;) pzdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No, w każdej grupie już 1 mecz był :) A może... jeśli będzie remis punktowy w danej grupie to przechodzi ta osoba, która grała mecz wcześniej :P ? Nie, żartuje :P pasterz, Japanstache - jeszcze się nie odezwaliście =D PS: "gejklan" ;> PS2: A czy to mi się wydaje, czy pasterz nie zgłaszał chęci udziału...? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 GMCLAN Champions League xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ZWYCIĘŻYŁEM KAMILKA. Znowu w pierwszej rundzie taki sam wynik jak w drugiej =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ejj bo sie poglubilem.. z kim ja mam grac jeszcze? z Dawiddsem chyba tak? z Flaque przegralem 3:2, 3:2. EDIT: czyli jednak Wezbirem... no dobran ie wiem o co lata ale ok ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Gdzie ten Pastor ? (Pasterz ;x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Wygralem z Webzirem 3:1, 3:2 :D edit: oops pomyka juz daje dobry image edit2: juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 RWA MAĆ WYPADŁEM Z GRUPY >: { Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ech przepraszam was ale nawaliłem. Rozchorowałem się i nie miałem sił wstawać do kompa. :( A teraz na komputerze jestem tylko do 16. Jeżeli ktoś by miał czas zagrać około 14 lub 15 to chętnie dzisiaj mogę. ;) EDIT: PS2: A czy to mi się wydaje, czy pasterz nie zgłaszał chęci udziału...? Oo Co prawda nie zgłaszałem się ale widzę że jestem zapisany więc tak jak pisałem wyżej spróbuję zagrać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 To ja czekam na ciebie do 15 jbc to wejdź teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Grupa A rozstrzygnięta - patrzyłem na liczbę zyskanych bramek. (teraz przy każdej osobie widać "[gole_zyskane, gole_stracone]"). No bo wiecie, dla 2 osób była by dogrywka, ale dla 3 nie da się zrobić dogrywki :P Czekamy na pasterza, Janapstache i Pietera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Z pasterzem grałem w pierwszym był wynik 3:0 ,a w drugim po 1:0 się poddał, czyli w drugim można powiedzieć ze było 3:0. Tak więc ogólny wynik to 6:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Gdzie ten lolek ? Czekam i czekam, a tu pupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Z grupy D na pewno wychodzi gumex :) Pieter: jak będziesz to napisz na GG :P (7823730) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 mój mecz z dawiddsem. tzn w sumie powinien być remis, bo ostatni mecz był taki rekreacyjny ale wiecie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ej no, ostatni mecz (to była "dogrywka") - wykorzystałeś to, że mnie "chwilę" nie było i ostatniego gola wbiłeś :P Zaraz poprawie tabelkę. Teraz wszystko zależy od meczu z Nobody'm ^_^ Edit: Ja już przeszedłem na 100% :P Nobody musi teraz wygrać z Pieterem minimum 6:2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 GDZIE TEN PASTERZ ? Napisał mi raz, że może zagrać lecz mnie nie było w domu, już CZWARTEK. Ja jestem po 5 godzin na kompie więc nie ma nawet takiej możliwośći, byśmy nie mieli okazji zagrać, coś tu nie tak :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Pieter vs Nobody - Nobody niestety się wycofał :P Grupy A oraz C są już pewne, z grupy D na pewno wyjdzie gumex. Do zagrania pozostały jedynie 3 mecze - liczę, że jutro już się odbędą :) Chcę już ćwierćfinały losować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ano, pograłbym, ale niestety nawalili mi nauki, przez co mój czas wolny ogranicza się do minimum. Szkoda mi go marnować na takie gry, kiedy mogę zrobić coś innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi