Dawidds Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Piłka w grze Grupa A - Kamilek, Webzir 3pkt - Kamilek [10, 9] 3pkt - Webzir [9, 8] 3pkt - Flaque [8, 10] 1. Kamilek vs Webzir - 6:3 2. Webzir vs Flaque - 6:2 3. Kamilek vs Flaque - 4:6 Grupa B - BartekGMC, Driger 6pkt - BartekGMC [12, 1] 3pkt - Driger [7, 6] 0pkt - Japanstache [0, 12] 1. Japanstache vs BartekGMC - 0:6** 2. BartekGMC vs Driger - 6:1 3. Japanstache vs Driger - 0:6** Grupa C - Pieter, Dawidds 6pkt - Pieter [11, 4] 3pkt - Dawidds [10, 7] 0pkt - Nobody [2, 6] 1. Nobody vs Dawidds - 2:6* 2. Dawidds vs Pieter - 4:5 3. Nobody vs Pieter - 0:6** Grupa D - gumex, Fallord 4pkt - gumex [10, 4] 4pkt - Fallord [8, 7] 0pkt - pasterz [3, 10] 1. gumex vs Fallord - 4:4 2. Fallord vs pasterz - 4:3 3. gumex vs pasterz - 6:0 "Regulamin": 1. Na rozegranie tych meczy czekamy do końca tygodnia 2. Czas meczu nieokreślony - możecie się dogadać, kiedy komu pasuje =) 3. 1 mecz składa się z 2 meczy w grze - czyli jakby dwóch połów. Wyniki graczy sumujemy otrzymując wynik całego meczu. (np. pierwsza połowa: 3:1, druga połowa: 2:3. Wynik meczu: 5:4) 4. O wyniku meczu proszę napisać w temacie 5. Wygrana - 3pkt, remis - 1pkt. Przegrana - wiadomo, zero * - za zgodą obu graczy rozegrano tylko 1 połowę. Druga połowa jest liczona tak, jak pierwsza (czyli jakby w drugiej połowie był taki sam wynik, jak w pierwszej). ** - mecz w ogóle się nie odbył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 lololollol Wyjdźcie wreszcie na dwór :[ Naprawdę dwór nie jest taki zły i też można pograć w nogę >:{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Gra bardzo prosta i przyjemna. :) Chce ktoś zagrać? Jak coś to włazić na serwer 'Game'. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Ale chętnych ^_^ lololollol Wyjdźcie wreszcie na dwór :[ Naprawdę dwór nie jest taki zły i też można pograć w nogę >:{Ale na dworze nie zagra, sobie z osobami z forum... >:{ Przy tej liczbie chętnych to se lepiej pograć we dwóch :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Sam se panie wychodź w takie zimno grać w piłkę... Brrrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Ciekawa gra, ale strasznie zabugowana. Jak grałem z Dżapsem, to raz piłka utknęła w narożniku, a raz wszyscy nagle zaczęli tańczyć (obracali się w kółko, zupełnie bez powodu, bo stali na środku mapy) breakdance ;/ No i po 5 minutach wieje nudą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 I tak najlepszy był gość który się pojawił pod koniec xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ja się na to pisze. Mnie się ta gra podoba imo. Z Lechem4444 grałem i 4 na 5 meczy wygrałem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Spoko :P Mozna nawet pograc :D Ciekawy pomysl turnieju jak i samej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Jedyna słuszna strategia w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 I tak trochę mało osób ;P 1. Dawidds 2. pasterz //Jakby co to się go namówi :P 3. gumex 4. Kamilek Może się piąty chętny znajdzie :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Na pewno ja i Flaczku jesz'e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 i ja =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 7 osób. To nieźle :P Wymienię, żeby nie było: 1. Dawidds //Potwierdzone (:P) 2. pasterz 3. gumex //Potwierdzone 4. Kamilek 5. Japanstache //Potwierdzone 6. Flaque //Potwierdzone 7. Fallord //Potwierdzone No to teraz mówcie, jak to ma wyglądać :D Ja jestem za "normalnym" turniejem, czyli każdy z każdym gra 1 mecz, zwycięstwo to jeden punkt. Tylko, kurde, to wychodzi 42 mecze do rozegrania :D Nie no, ale to chyba będzie najlepsze. Tylko jeszcze Kamilek i pasterz niech potwierdzą udział, jakieś ewentualne lepsze pomysły na rozegranie (bo 42 mecze to jakby nie patrzeć, trochę dużo), i można już wszystko "organizować". I pytanko: O której godzinie by Wam pasowało? Ja proponuję 16:30. I rozbić wszystkie mecze na 4 dni :P (ok. 10 meczy an dzień to akurat tak "fajnie" - nie za dużo, nie za mało :P) Jak te dwie osoby potwierdzą udział, to nawet dzisiaj 1. tura może być :D Edit: O, mam pomysła :D Każdy z każdym zagra 2 mecze. I tak jakby, 1 mecz to jedna połowa. Czyli jak w 1. połowie będzie 3:2, a za to w drugiej będzie 1:3, to wynikiem meczu będzie 4:5. A dzięki temu będzie możliwe zremisować (i wtedy zwycięstwo - 3pkt, remis - 1pkt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja proponuję zrobić drzewko turniejowe 1 VS 2 3 VS 4 5 VS 6 7 VS 8 Potem wygrany, z wygranymi i przegrany z przegranymi. Wiecie o co kaman ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 To "prawie" mundial, myślałem o tym. Ale niestety, brak 8-mej osoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No i po problemie, robić mi losowanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 16:30 kiepsko. Bliżej 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 20 to za to dla mnie kiepsko -.- To może... 17:00 :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dwudziesta pierwsza : ) Albo po prostu jak danej parze będzie pasować lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Flaque dobrze mówi ! Polać mu... ...na głowe sikami :C Ale ma rację, niech każdy gra o której chce, tylko niech ktoś pary wylosuje i basta. Będziemy kilkakrotnie takie małe turnieje sobie powtarzali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Potwierdzam of corse! Pasuje mi tak po 17... a sroda po 19. :D edit: a no fakt jak danej parze pasuje to graja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja bym się też przyłączył :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jesli sie zwolni miejsce, albo dojdzie osob, ze bedzie brakowac osoby do pary to tez bym pogral sobie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ehhh... właśnie zrobiłem jako-taką tabelkę, a tu nowe osoby doszły :D Tabelka była taka (losowałem karteczkami, lol ;P): Tylko co teraz...? Chyba dość chamsko by było olać dwóch userów... Wiem. Zbieramy osoby, aby było 16 :D Co do gry, kiedy się chce - że na to nie wpadłem :P To ja teraz myślę, co z tą dwójką... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ej, dawids zrób grupy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja też mogę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi