Pieter Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 cóż... 16 osób w o 22 to całkiem niezły wynik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 http://globi.unix.net.pl:8000/brukstacja.ogg.m3u ACHTUGL nowy adres brukstacji Jutro (tj: w sobote) brukstacja może być nieczynna - prace konserwacyjne i wogle (;p) to już nie odemnie zależy kiedy sie skończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Zestaw zawiera wszystkie znane już nagrania plus bonusowo 2 nie opublikowane. Zrobione przez Webzira ;(http://www.uploader.pl/?d=7EF560201(Ło ja pitolę, błąd ortograficzny ;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Brukstacja to nie radio, to idea. Piękna idea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 plusem naszej ery jest dobra idea... Ale czemu brukstacji dedlo sie? przecie tylu chetnych ludzi, jak dzieci idace na wojne jest, a wy to tak obalacie? P.S. Moze po prostu nie trafiam na zadna audycje, sory jesli ktos cos puszczal a nie nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 plusem naszej ery jest dobra idea... Ale czemu brukstacji dedlo sie? przecie tylu chetnych ludzi, jak dzieci idace na wojne jest, a wy to tak obalacie? P.S. Moze po prostu nie trafiam na zadna audycje, sory jesli ktos cos puszczal a nie nie bylo Nikomu sie nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 A tak dokładniej to mi i Pieterowi się tylko chciało, ale przez to, że innym się nie chciało, nam się też odechciało. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ehh, szkoda brukstacji, ale co prawda ja moglbym od czasu do czasu pogadac :D wydaje mi sie ze Pieter jest dobrym przykladem do nasladowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 nie chce mi się ciągle grać... i nie będę 24/7 nadawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 to postaw bota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 I bedzie gadal glosem IVONY :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Wasze chęci są marne :D Dajcie playback w kółko i jakiś kondensator mowy (chyba tak sie mowi) i gitara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Grabarz dzieciaku, zapłać nam za prąd to pogadamy. Masz takie pojęcie o tym, że dziwie się, że jeszcze nie zostałeś papieżem. I nie pedofilski bo jak syntezator może być pedofilem? tylko Pedalski... JAKI ZAŚ KONDENSATOR?! Może rezystor od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Grabarz, shut your mush, Brukstacja jest to radio dla ludzi, a nie dla francuskich talerzy o ksztalcie twojej starej, spiewajacych homoerotic indian pop... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 dobra nadaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 :D And that is how Pieter has saved the world! Dzieki Pieter :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Kto teraz nadaje? Globi czy Webzir? Gadajcie przez mikrofon xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja ślimoku!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ale dziadostwo puszczasz. Daj coś fajnego. Zamówiłem u Webzira na 20.30 Kaye Styles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 to sobie zamawiaj dalej, ja nadaje swoją muzykę... Nie pasuje? wypad nie musisz słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Bartek, wut, czemu u mnie, ja już nie wspieram tego radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Pisałeś na początku tego tematu że do ciebie. Ale dobra, jak nie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 I tak oto wielka Brukstacja padła na bruk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi