Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Uprzejmie proszę o przemyśliwanie swych wypowiedzi przed upublicznieniem. Warn. Woock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Grabaź, podmuchać? ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jeju dziecko nie bulwersuj się tak. Ban to nie koniec świata (choć może twojego życia tak (alalalalala)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jeju dziecko nie bulwersuj się tak. Ban to nie koniec świata, choć może twojego życia (alalalalala) Bo admini tutaj tylko potrafia banowac, a mozgi maja takie male jak orzeszki, tylko by klikali ban, ban, ban...bo im sie kolor nie podoba, no po to ta paleta kolorow jest zeby jej uzywac a jak spam taki na czacie ze cos napiszesz i po ulamku sekundy nastepna wiadomosc to jak ktokolwiek cos zauwazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak się wraca po kicku i pyta o to samo to raczej oczywiste, że leci ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 bo im sie kolor nie podoba THAT'S RACISM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Grabarz pamiętaj #halp to nie kanał dla was. Więc nie sraj że Cię zbanowali bo nikt tam Cię nie zapraszał. Ja reaktywowałem dla całego gmclanu kanał #gmclan.org i nikt tam nie wchodzi. Wchodźcie tam ja tam mam operatora z Yodą więc nie będzie takich problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 tylko ze pan globi ktory mnie wkurza banuje mnie za nic na kazdym kanale, on sie nie zna jego mozdzek jest taki maly ze trzeba mikroskopu zeby go zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mozgi maja takie male jak orzeszki mozdzek jest taki maly ze trzeba mikroskopu zeby go zobaczyc Mocne słowa. "Twoja stara" zaczyna się od 13 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 tylko ze pan globi ktory mnie wkurza banuje mnie za nic na kazdym kanale, on sie nie zna jego mozdzek jest taki maly ze trzeba mikroskopu zeby go zobaczyc Jaki bulwers, weź pigułkę... @Japanstache: "Twój stary" zaczyna się od 300 postów na gmclanie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Grabarz usunąłem Ci bana na #gmclan.org i macie tam wchodzić a nie na #halp. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jaki bulwers, weź pigułkę... wiesz kurde bo on jest tutaj adminem i mysli ze jest mocny, kazdy glupi admin tak mysli, dlatego tacy banowani za nic sa zli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ale gówniane te radio, lol, jakaś niefajna muzyka leci. Jutro MOŻE kupię mikrofon, to też będę mógł prowadzić lol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Grabarz usunąłem Ci bana na #gmclan.org i macie tam wchodzić a nie na #halp. :/ spoko, zauwazylem ze #halp jest tylko dla noobow typu wszyscy ktorzy tam sa EDIT : niestety ban dalej jest, <zal> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie dawać Flakowi dostępu do radia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 DAWAĆ zauwazylem ze #halp jest tylko dla noobow typu wszyscy ktorzy tam sa Nie, halp jest do pomocy, nie do pisania u dupie Maryny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie, halp jest do pomocy, nie do pisania u dupie Maryny Pomocy? Jak tam bylem to tam nie bylo pomocy tylko jakieś nuby ktore gadaly tak: gowno gowno gowno ... to jest pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Kolorki to nie problem. Więc nie ma pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Flak na tym radiu każdy może grać :x Grabarz zobacz teraz na #gmclan.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ludzie Japanstache gada ze #halp jest do pomocy ale niestety PoxiPol wie, ze na tym czacie pisze sie tylko <gowno...gowno...gowno> itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Problem z zatwardzeniem ktoś widać miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Zamykam ten temat zrobiło się spamowisko. Jak będzie potrzeba otworze znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 http://unix.net.pl:8000/brukstacja.ogg.m3u Zmiana linka do brukstacji POWNINNO działać w winampie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 I działa. #Edit O, płyta evanescence leci chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Łee, nic ciekawego w tym radiu nie leci. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 wszystko leci ciekawe, po prostu włączyłeś i wyłączyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No jeżeli są jakieś audycje to owszem, ale tak to leci pop przeplatany discopolo i hip-hopem. Po prostu jeśli chcę posłuchać dobrej muzyki, to puszczam coś z mojej biblioteki, a Brukstację odpalam raczej dla Kurek Marmota. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 wystarczy tytuł zaproponować, puszczam wszystko co chcecie. Od szatanów po smerfne hity... irc: irc.quakenet.org kanał: #brukstacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Najpierw to pozdrów TuxMana. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Maksiu, jak chcesz ciągle kury Marmota, to musisz mi sponsorować leśne ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi